söndag 30 oktober 2011

Söndag 30/10-2011 20:05

DAG: Jaha då går vi igång med natten som vanligt då ja, somnade till två tiden ja jag somnade lite tidigare men fick inte av mig lurarna innan detta. Sov sedan fram till nio tiden. (Trodde jag mer om detta sedan) Så kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten sedan gick jag igång med dammsugningen till tolv. Så efter detta så satte jag mig och gick igång med hemsidan, idag hade alla uppdaterat. Så på spotify sidan så var det idag över 100 det var 100 101 102 och startsidan var det 125 126 127. Så sedan så satte jag mig att läsa en stund tror det var en halvtimme innan jag gick i gång med att ändra alla lösenord. Jag hade konto på den siten som hackades men jag tror inte de hade tagit mitt lösen för jag kollade detta på en site. Men jag bestämde mig ändå att ändra alla samma lösenord som jag hade. Klockan var nog runt två när jag gick igång idag och till fyra så var jag klar. Jag bytte då alla lösenord som var samma som det som jag hade på den siten och det var rätt många om jag skall vara ärligt men inte nu längre nu är alla olika. Men då upptäckte jag att nä klockan var inte alls fyra utan tre. För sommartiden hade gått loss så jag gick upp till tio och dammsög till elva men jag tjänade en timme idag så det var lugnt. Så jag väntade med middagen och gick istället på boxen fick ställa om alla tider för tiden hade ändrats det gör den inte själ. Och trotts att tiden är den samma i boxen så kommer de spelas in en timme efter tiden som de är ställda på. Men jag ändrade dem idag och sedan gick jag igång med middagen. Så hade idag korv och mos och massor med ketchup och såg mina serier idag men som hade ökats på med en idag la till en för ett tag sedan. Så såg på detta och så till lunchen så såg jag på annat, men inget speciellt bara slö tittade. Så mer? Jo jag fick inget samtal igår så ingen storvinst men kanske lite ni får veta på twitter eller så imonn till bloggen om det inte var nått.

TRÄNING: Jaha har packat idag så jag är redo för träningen imonn och foten kommer nog bli bra om jag vilar den nästa vecka med. Känns bättre men vi får se efter imonn annars så får jag ringa igen om det.

ROMAN: Har idag trotts att jag har haft fullt upp hela dagen så har jag kommit på lite att lägga till till tisdag. Men jag måste läsa hela stycket innan jag skriver det gjorde jag inte förrförra gången jag skrev så jag fick göra om igen. Men till tisdag så kör jag igen.

MUSIK: Ja kan nu Db Eb F# Ab och Bb så imonn är det då 7 och kanske lite moll med om det är lätt att ta. Vi får se hur det går med det.

Ja vi hoppas på lite från lotto idag så är det nog inte mer att säga idag än Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: