onsdag 26 oktober 2011

Onsdag 26/10-2011 20:02

DAG: Jaha natt  igen då ja, somnade som jag skulle igår till ett tiden sov sedan rätt bra fram till nio. Men efter detta så var det svårt att somna om igen och till halv elva så tog jag mig upp. Fick i mig frukosten och så till 12:30 så gick jag igång med romanen körde på med denna fram till två tiden. Då jag la ner för dagen och drog i mig en mjukis efter detta så väntade jag fram till tre eller lite efter innan jag gick igång med middagen. Hade idag karréer med pommes och det var gott såg på mina serier idag med när jag åt. Så mer? Efter detta så fick jag i mig lunchen med och såg lite på teven då med. Mer då? Jo igår så la jag in Roboform på musikdatorn med jag får med det nya everywhere lägga in på hur många datorer jag vill och på mobilen med om jag vill har inte gjort detta ännu men tror jag skall testa det med. Så mer? Liten blogg idag tror jag visst att det blir har inget mer hänt då? Nä inte mer än detta idag men en bra dag idag fick gjort romanen och det gick bra så en bra dag. Jo skall om ett par dagar eller lite längre lägga till nya punkten text men inte riktigt ännu skall ta och värma på den ett tag till så jag har idéer att lägga på sedan när jag får ut den. Ja mer då? Nä nu var det slut för idag kommer igen imonn, jo det är lotto idag kom jag på just nu. Så jag räknar med era tummar idag ni får veta på twitter om det blev nått annars imonn till nya bloggen om det inte var nått alls.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och är redo för träningen imonn. Nya skorna är med men kommer inte springa på ett tag ännu. Skall se om det släppt helt innan och vilar nog nästa vecka med tror jag så att det är helt bra innan jag kör igång. Men har ätit tabletter idag med så vi får se tills imonn hur det är då. Annars så ringer jag till fredag om det så får vi se vad som händer då. Men jag hoppas att det är över nu så går jag igång till näst nästa vecka igen.

ROMAN: Ja körde andra gången idag och jag har kommit fem sidor fram och lagt till massor men då är det bara en grund som jag skrev in innan så det är mycket att lägga till. Men det gick bra idag körde en och en halv timme idag, så två och en halv sammanlagt nu. Vi hoppas att det blir bra med men det återstår att se det.

MUSIK: Ja skall köra lite imonn med skall kolla alla b ackord och # så jag har tagit rena och moll och sedan också 7 och moll 7 ackord med så får vi se hur det går då. Såg att jag hade lite mer papper på en låt här som jag skall köra imonn med om jag hinner vill säga. Det är från yamahas hemsida som de fanns där är det med bas hand och allt med så jag skall testa på den med imonn om jag hinner med det vill säga.

Så hur mycket har jag idag vunnit då ni får veta sedan på twitter om det blev nått men nu säger jag bara Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: