tisdag 25 oktober 2011

Tisdag 25/10-2011 20:14

DAG: Jaha sen idag men nu är jag här, natt då ja somnade till ett tolv tiden igår redan. Sov sedan fram till 07:30 då jag var uppe på toan sedan lyckades jag somna igen fram till då klockan slog igång till 08:30 upp då och så frukosten. Men jag fick inte ner två mackor idag utan en den andra la jag i kylskåpet. Så till 09:30 så drog jag till tandläkaren lite sen var jag och kom dit till tio i tio. Så sedan fick jag min undersökning men tandhygienisten hade glömt mig så jag fick en annan tid till henne brukar annars köra först tandhygienisten och så tandläkaren sedan efter detta men så inte idag. Jag fick tid till den 8/11 12:00 så jag inte behöver gå upp så tidigt den dan. Så sedan på vägen hem så stannade jag upp hos frisören och klippte mig sedan hem. Där jag betalade räkningarna och köpte Roboform Everywhere idag gick på 66:- för första året sedan kommer det gå på 130 150 nått sånt det beror på vad dollarn står i. Så sedan så fick jag ringa till morsan och de hade inte lagt in pengarna så det fick jag vänta på så till ett tiden så drog jag in till stan. Men jag fick fylla på kortet med innan jag stack, ja västtrafikkortet alltså med en 100ing. Så sedan stack jag till Stadium och fick inte de skor jag hade tänkt mig men ett par andra som var bra de jag ville ha var utomhus skor inte bra att ha inne alls. Så de gick på 799:- och på vägen hem så stannade jag på ICA och handlade lite mat sedan hem och fick i mig en mjukis och så till halv fyra så gick jag igång med middagen. Så såg min serie när jag åt och hade kotletter med klyft idag. Så mer? Jo det var ett par Reebok jag fick ta de heter zigfly mesh m länk kommer här ser rätt roliga ut men känns bra på. Reebok ZIGFLY MESH M. Ligger på Stadium om ni undrar var hän den leder och den öppnas i nytt fönster om ni vill se. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera strunt.

TRÄNING: Ja jag vet i fan om det släpper i foten men har det inte gått bort till fredag så ringer jag igen till läkaren. Det borde vara borta nu tycker jag men vi får se det kanske går bort tills imonn.

ROMAN: Ja då går jag på det igen imonn då bara jag har laddning på MP3an bara skall kolla det imonn när jag kommer upp så kan jag lägga den på laddning med en gång. Så får vi se hur det går imonn då.

MUSIK: Ja det blir till torsdag att köra på med mera ackord så jag kan lägga till det jag sa igår sedan får vi se vad jag gör sedan. Men sång kommer inte igång förrän till januari igen tror jag nu finns inget att ha där.

Jaha imonn är det lotto med så jag räknar med era tummar redan idag så får ni se på twitter hur mycket det blev. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: