tisdag 18 oktober 2011

Tisdag 18/10-2011 20:09

DAG: Jaha natt  igen då ja och en rätt kass sådan med somnade inte förrän till fyratiden igår och sov sedan fram till sju nio tio elva och till halv tolv var jag uppe och fick i mig frukosten. Så efter denna nä undertiden jag fick i mig denna så kom snickaren och smörjde fönstren. Så till tolv tiden så drog jag till Hisingen tog trean sedan tian och hoppade av vid hjalmarbrantingsplasten sedan gick jag till stället fick vänta en halv timme nått sånt sedan var det min tur. Tog fyra bilder och så drog jag hem stannade på vägen hem i ICA och handlade lite så hem. Och seg har jag vart hela dagen idag så jag la mig på sängen från två till fyra tiden innan jag kom ur den. Så kom inte igång med middagen förrän till fyra. Hade idag karréer med pommes det var väldigt gott idag och såg min serie idag när jag åt. Så mer? Jo glömde en hel del idag så jag måste ut imonn igen för att inhandla lite till. Så mer? Nä kan inte komma på mer idag tror jag. Jo jag tänkte lägga till en post här men inte ännu kommer nog ta ett tag till innan jag lägger på den. Men det kommer heta text tänkte jag och där kommer lite text som jag skriver in bara vad som helst tänkte jag. Men inte nu om ett tag så skall  jag se om jag inte lägger till det. Men det innebär nog att det kommer ta lite längre tid att göra bloggen sedan. Men som sagt mer om detta sedan.

TRÄNING: Ja kör som jag brukar göra till torsdag igen mer? Jo hade rätt ont i foten idag när jag gick till röntgen idag men sedan tog tabletten och så var det över för idag. Mer?  Nä inte idag.

ROMAN: Ja idag var det då tänkt att jag skulle pilla lite med den men kass sömn så blev det inte så idag. Men jag kör imonn om jag sover då vilket vi får hoppas på mer imonn.

MUSIK: Ja har klickat lite idag med men bara lite hade ingen ork alls idag efter kass natt.

Jaha det var allt för idag det så jag säger igen bara Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: