onsdag 19 oktober 2011

Onsdag 19/10-2011 20:05

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag skulle men sov sedan så där under natten. Vaknade ett antal gånger och låg ända till tolv idag innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen, körde den idag fram till två tiden då jag stack till ICA för att handla lite. Så regnade idag men jag hade paraply så det var lugnt, men vägen hem så vräkte det ner. Så när jag kom hem så väntade jag på att klockan skulle slå halv fyra så jag kunde gå igång med middagen. När den gjord detta så stekte jag ett par kotletter och klyftpotatis hade jag till. Det var väldigt gott idag med denna mat såg på mina serier idag med när jag åt. Och sedan lite till när jag åt lunch då såg jag på en film men den var så kass så jag la ner det. Orkade inte se hela och jag raderade den var inte alls som jag trodde den skulle vara så. Mer då? Nä kommer inte på mer idag men gick som sagt igång med romanen idag igen så nu skall väl att bli som vanligt igen hoppas jag. Jo jag skall också sms:a min trumkompis imonn får tid till fika senare. Men nu är det slut för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Japp skall packa väskan idag har inte gjort detta ännu men skall göra det nu efter bloggen. Så får vi se hur det går imonn då.

ROMAN: Ja idag så gick jag igång med att skriva om först så rättade jag den och så skrev jag ut den. Så nu ligger den till lördag då kör jag igång igen med den, får se hur detta skall gå då men vi hoppas det går bra.

MUSIK: Ja jag skall köra imonn igen då lär mig mer och mer ackord så det ser bra ut. Skulle nu röntgen komma tillbaks och inget är på den så tänkte jag köra sång. Men det finns inga kurser nu men efter jul tror jag att det kommer tillbaks igen men då kostar de 2000 får se om jag kan få ihop det.

Onsdag innebär lotto så även idag så jag vet att ni håller tummarna för mig så ser ni på twitter hur mycket jag vann eller så tills imonn om jag inte vann nått. Det är dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: