måndag 3 oktober 2011

Måndag 3/10-2011 21:43

DAG: Jaha dag eller natt igen då ja, somnade igår som jag ville till tolv tiden sov sedan fram till sju. Men var bara vaken ett litet tag sedan vaknade jag igen till nio och efter detta somnade jag inte om igen. Men jag låg fram till elva innan jag gick upp, fick i mig frukosten och så gjorde jag inte ett dugg fram tills det var dags för lunch. Efter denna spelade jag lite men bara en stund sedan har jag inte gjort mer idag. Jo lite har jag gjort jag stack till träningen till fyra och tränade sedan hem igen och stretchade och så middag på det. Idag var det gott men det måste vara för att jag sov rätt bra inatt, maten smakar bättre då. Så mer? Jo inget på lotto igår heller men det är ju som det brukar vara så. Men träningen gick bra idag. Så mer? kort blogg idag igen men det brukar bli så träningsdagar. Mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera, tror jag skrev mer förr även att jag inte har nått att säga så tror jag det. Men nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja bra träning idag och det gjorde inte så ont i foten idag heller. Men jag körde inte vänster ben på utfallet då måste jag böja tårna på höger fot och det går inte ännu. Men kommer nog gå om en eller två veckor hoppas jag.

ROMAN: Ja då kör jag igen imonn då men måste ringa till tandläkaren med imonn skulle gjort det idag men glömde bort det idag.

MUSIK: Ja lite klinkande blev det idag men inte mycket att hurra för.

Och som vanligt så kommer storvinsten denna vecka eller hur? Jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: