måndag 17 oktober 2011

Måndag 17/10-2011 21:43

DAG: Jaha natt igen då ja somnade som jag skulle igår och sov sedan fram till fem i nio idag. Ja det var innan jag skulle upp men slog upp ögonen och klockan var fem i så jag tog mig upp och satte igång. Fick i mig frukosten och så drog jag sedan till tio till läkarcentralen. Och han sa idag att det kommer nog inte gå att fixa fick en kortison spruta i armbågen och skall röntga den med men han trodde inte det skulle ge något så det betyder att jag inte kan spela mer alls. Men jag hoppas det syns nått på röntgen så att de kan operera. Men jag tror att nä jag kan inte spela trummor mer alls, så då har jag köpt all utrustning till ingen nytta, suck. Så fick jag tabletter till foten skall äta den i tio dagar sedan skall det vara borta. Men jag fick inget recept på det utan fick köpa dem själv så där rök 50 spänn nu har jag 200 kvar som skall räcka till den 25é, suck. Så efter detta så drog jag hem och gjorde inte mycket idag hade ingen större lust att spela men gjorde detta ändå lite idag. Och till fyra så drog jag till träningen tränade sedan hem och stretchade och så middag. Och det var inte gott idag måste fixa annat till nästa vecka, har inte ätit detta på många månader men nä det var inte gott alls. Så såg på teven med men jag var tidig idag och nu har sexan bytt till annat är Simsons som jag inte vill se. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera, ses då.

TRÄNING: Ja gick rätt bra idag trotts att jag var tidigt uppe idag. Var tidigt idag normalt är jag klar till sju tiden med idag var det redan till halv sju. Gick fort idag men då hoppade jag vänster ben med för att inte belasta foten.

ROMAN: Ja vi får se när snickaren titta in då inte så tidigt hoppas jag sedan skall jag iväg till röntga armbågen ute på Hisingen. Efter detta så tänkte jag köra igång lite smått med den igen. Skall rätta och skriva ut så får vi se vad som händer sedan.

MUSIK: Ja lite spelade jag idag har fattat hur man tar 7 ackord alla är lika på alla ackord och de används rätt mycket med men det var lätt att ta dem för det är bara att lägga på en tangent till med lillfingret. Spelade lite av varje idag ut boken och jag kan det mesta nu i ackord så men måste lära mig att byta lite snabbare bara.

Japp det är dags att säga hej för idag men jag kommer igen imonn med mera strunt jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: