söndag 2 januari 2011

Söndag 2/1-2011 20:08

DAG: Jaha sen idag lite grann men jag väntade på att datorn skulle skanna klart. Den gick igång på samma gång som backupen så det gick långsamt idag. Så mer? Jo kass natt till lördag glömde ta mina sömn tabletter så jag somnade till sex på morgonen den dan. Nästa dag var jag seg som fan men när jag sedan gick och borstade tänderna så piggnade jag till och somnade inte förrän till tre fyra tiden. Så rätt kass sömn dessa dagar. Så firade in nyår med cider i år, ingen skumpa för mig. Så mer kom hem till fyra tiden och drog med en gång till ICA för att handla men som vanligt på söndagar och måndagar så fanns inte ett dugg. Så jag fick ta stora tomater idag och dom var skit äckliga så jag kastade den. Hoppas att de andra smakar bättre, annars så slänger jag dem med. Värsta jag vet är gamla grönsaker. Så skall se idag om jag vann nått på lotto igår men de ringde inte så det var iallafall inte någon storvinst men kanske lite då? Vi får se, och ni får veta imonn. Träning imonn så vi hoppas på bra sömn inatt. Ja jag har uppdaterat sidan med idag uppdatering nummer 26 statistik för december 2010 och hela 2010. Det var inte uppdaterat på radiokanalerna så inget nytt där.

TRÄNING: Japp får jag bara bra sömn så skall jag nog kunna köra imonn. Skall gå igenom ny tyngd på allt imonn, så mer? Jo jag har fått upp armarna en centimeter med till 37 cm. Och jag har gått upp till 99,5 från 95 så lite mer mat än vanligt har det varit nu.

ROMAN: Ja till tisdag så skall jag köra igen då ja, men vi får se hur bra jag sover med efter träningen.

MUSIK: Jaha vi får se hur jag gör imonn vad det blir att göra imonn. Ni får veta imonn efter träningen.

Japp jag önskar alla en god fortsättning på detta året och säger sedan Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute  Skrattar

Inga kommentarer: