lördag 22 januari 2011

Lördag 22/1-2011 20:09

DAG: Japp natt igen då ja, och en jävligt kass sådan med. Jag var så förbannat seg igår så jag låg kvar på sängen fram till halv elva, efter jag bloggade. Och jag orkade inte mer än att stänga datorn och lägga mig, men fan vilken kass sömn jag fick sedan. Sov i en tio femton minuter sedan vaknade jag igen, detta höll på fram till fem, efter detta så kunde jag inte somna igen. Så jag tog på lurarna fram till sju tiden då jag var uppe och käkade frukosten. Idag fick jag i mig pytt och ett paket med bacon. Så till nio tiden så la jag mig igen brukar somna då vid den tiden när jag kommer upp så tidigt. Och jag sov fram till halv elva men bara i korta stunder. Dock var sömnen över och jag gick igång med novellerna. Körde på med detta fram till ett tiden idag. Efter detta så pillade jag med datorn ett tag fram till två tiden då jag drog i mig en mjukis. Så efter denna så gick jag igång med träningsmaten. Var klar med denna till lite innan tre tiden, men jag la mig ett tag och till halv fyra så drog jag igång med storstretchen. Körde den och så satte jag igång med middagen efter detta. Hade idag hamburgare med pommes och ketchup en hög, det var väldigt gott idag. Och jag satte på samma gång igång med att se mina serier, såg dessa och mellan dem så diskade jag och tillbaks igen. Men jag sparade en tills imonn kan hoppas att jag hinner med den bara. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera hoppas då att jag sover bättre bara. Ni får se imonn. Jo en sak till men jag vet inte om det är rätt bara jag har hittat en lista på top ten 2010 men det är på nerladdning så jag får se om jag lägger upp den eller inte. Tro inte de andra listorna på top ten är på nerladdning men jag kan inte hitta listor för 2010 ännu det tar nog ett tag innan dessa kommer upp. Vi får se jag tror jag väntar med att lägga upp detta ett tag framöver. Jo en tråkig nyhet med jag tror batteriet på min klocka håller på att ta slut då kommer jag ligga 500 back med en gång, så vi hoppas på vinst tills idag eller hur! Så nu då mer? Nä nog för idag och tack för idag säger jag.

TRÄNING: Jaha en storstretch idag då ja och det gick rätt okey trotts kass sömn. Nu är det inte läge kvar innan jag roterar övningarna igen, då blir det jobbigt igen att köra över. Men det är ju rätt nyss som jag höjde så, vi hoppas det går bra men det är inte förrän nästa månad.

ROMAN: Nä inget idag på denna punkt, men till onsdag hoppas jag att jag kan köra igen men jag skall köpa mat och klippa mig på tisdag. Vet inte om jag kan köra både och. Vi får se till tisdag hur det går med det.

NOVELL: Japp idag körde jag båda novellerna jag skall skicka in och ändrade lite smått på den långa men lite mer på den korta. Skall köra två gånger till nästa månad men kommer nog bara bli små saker att pilla med då, vi får se.

MUSIK: Ja om allt går enligt planen så skall jag köra lite imonn på musiken. Skall börja att gå igenom boken tänkte jag, brukar gå rätt snabbt på hemsidan så då kan jag nog få lite tid över. Vi får se hur det går med det.

Lördag är det och lotto är det så jag räknar med era tummar idag, även om det inte ger så mycket så är det välkommet det med, så tummarna tack. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: