torsdag 27 januari 2011

Torsdag 27/1-2011 21:42

DAG: Japp natt igen då ja, somnade som jag skulle igår och sov fram till sju tiden då jag var uppe på toan. Sov sedan korta stunder fram till elva tiden då jag gick upp. Fick i mig frukosten och så drog jag igång musikdatorn, och så gick jag igång med musiken sedan. Körde på med detta fram till tre tiden, efter detta så var det bara att vänta på att klockan skulle slå fyra. När den gjorde detta så drog jag till träningen, tränade stretchade och drog i mig middagen. Jo jag glömde säga att jag fick en lott idag med från de som kollar min teve och jag vann 50 spänn på den så jag skall ta en ny lott imonn när jag är ute och handlar. Så imonn är det tvätt som gäller för mig hela dagen, skall som jag sa ut och handla lite med imonn. Så mer? Jo jag skall ringa till mitt elbolag med om jag skall ta det nu eller vänta med det. Så annars så skall jag inte göra mer imonn, lugn dag imonn om allt går som det skall vill säga. Mini blogg idag tror jag visst.

TRÄNING: Ja träningen gick bra idag och jag hade rätt bra fart på intervallen med. Men jag tror jag fick en kass cykel där för gick det med fart. Så skall jag se till söndag om jag kan få tag i klasskompisen och höra hur han kör intervallen. Vi får se.

ROMAN: Ja nu kör jag inte igen förrän till tisdag då, imonn är tvätt sedan till lördag så är det tävlingsnovellen som gäller. Så till tisdag blir det då.

MUSIK: Ja idag gav jag upp på texten jag fattade att jag inte kommer kunna det. Så jag gick över till att spela in lite idag men det var inte heller lätt. Men jag har inledningen klar dock så har jag inte lyckats spela in det som det skall. Men då har jag nått att göra tills måndag.

Och nej jag vann inget igår heller men till lördag då smäller det till det känner jag på mig. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: