lördag 8 januari 2011

Lördag 8/1-2011 20:06

DAG: Jaha natt igen då ja, kunde inte somna igår så jag tog på lurarna fram till ett tiden. Sedan efter detta så somnade jag men sov rätt kasst sedan, mellan två och tre vaknade jag åtta gånger. Så höll det på hela natten fram till elva tiden då jag gick upp. Fick i mig frukosten och sedan drog jag igång med romanen, körde den idag fram till efter ett tiden. Då drog jag ner med soporna och sedan så gick jag igång med träningsmaten. Ja jag pillade lite med datorn med innan jag gick på träningsmiddagen. Så klockan var runt två när jag gick igång med den, och till tio i tre var jag klar och så körde jag igång storstretchen till tre. Efter denna så gick jag loss på middagen för idag, körde idag karréer med pommes och pepparsås. Lika gott varje gång, så även idag kollade på mina serier idag men en ny som gick igår. Den kommer jag nog se om den inte försämras i kvaliteten vill säga. Så mer? Jo mina besökssiffror gick tillbaks till normala igen idag hade jag 40 nått sånt, nä igår hade jag 40 nått sånt på hemsidan. Vet inte varför det var så många igår men jag tror att det var något fel igår, nä det blir i förrgår då som det var fel. Så mer? Nä inte mer idag men imonn är det dammsugning som gäller har inte gjort det på ett tag nu. Sedan är det hemsidan som är rätt mycket jobb med imonn, skall lägga över allt till en nytt år, kan säga att jag innan inte hade år med på dem alls. Men jag la till det när jag kom hem så skall jag sedan lägga över allt till vecka ett. Förhoppningsvis så kan jag limma in det och sedan gå på det men vi får se. Iallafall så måste jag göra alla tre sidorna igen från noll, sedan efter detta skall jag inte göra ett dugg mer tror jag. Men vi får se tills imonn kanske jag kommer på nått mer att göra.

TRÄNING: Ja stretchen gick bra idag och jag var rätt seg idag som vanligt med, ja jag menar då inte så vig som jag är när jag har tränat innan. Men det gick bra och jag körde lite längre på varje övning med så jag får lite mer stretch. Så startade jag redan till tre idag med, nja det var nog till tjugo över om man skall vara petig.

ROMAN: Japp kom igång idag till tolv tiden men körde inte längre än en timme lite över idag. Tappade farten då och jag gav upp för dagen, och detta mitt inne i en text med. Brukar kunna köra fram tills det är slut men inte idag, men sömnen var ju inte så bra heller så.

MUSIK: Ja tills måndag får vi se hur det går då skall som jag sa innan komma på en vers och sedan får vi se hur det går sen. Men sover jag bra så skall det nog gå det med.

Lördag idag och lotto som vanligt med så tummarna för mig idag tack. Men idag är det inte mer än Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: