måndag 24 januari 2011

Måndag 24/1-2011 21:44

DAG: Jahapp natt igen då ja, somnade runt tolv tiden igår och sov rätt bra inatt. Var uppe ur sängen till tio tiden då jag var uppe på toan, och somnade sedan inte igen utan tog mig ur sängen till elva tiden. Fick i mig frukosten sedan drog jag igång musikdatorn. Det dröjde ett tag innan jag gick igång idag runt tolv tiden så kom jag igång och körde fram till tre tiden innan jag la ner för dagen. Sedan var det att vänta på att klockan skulle slår fyra, när den gjorde detta så drog jag till träningen. Tränade drog hem stretchade sedan var det mat, och jag kollade på teven med när jag åt lite på filmkanalerna idag faktiskt. Stannade på district 9 som jag redan har sett men såg ändå en stund på den. Så efter detta så diskade jag och så drog jag i mig mina tabletter omgea3, vitaminer och så till halv tio så drog jag också i mig mina sömntabletter. Så mer? Jo jag fick ett brev från skatteverket idag att jag skulle registrera min lägenhet hos dem, varför kan inte förstå detta av brevet men när jag skulle göra detta så gick det inte. Skall ta och ringa dem imonn och fråga vad som gick fel, och varför man skall göra detta. Det står nått om barn och att den äldste skall göra detta, ja jag var jag fattar inte ett dugg om jag skall vara ärlig men men kanske reder ut sig imonn. Så mer? Jo jag skall imonn klippa mig sedan skall jag dra och handla med hoppas bara att köttet inte är slut när jag kommer. Så kan jag skriva till onsdag tänkte jag istället för att köpa mat. Så mer? Jo jag vann inte ett dugg igår, ja det var ju i lördags men jag fick mailet igår. Men det är ju som det brukar vara så, och mer än detta då? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mer om ni har lust att titta in då.

TRÄNING: Träningen gick bra idag men jag kunde inte höja till 28 det gick inte alls det, så jag fick ta 26 det gick precis. Så tog jag 50 på kabeln och körde lite långsammare så tog den med. Har man kört ett tag så kör man fortare och fortare det gör alla, så även jag. På vissa övningar så kan jag inte längre hålla emot det gjorde  jag innan men det går inte nu. Det är för tungt att göra det, om jag ändå försöker så skadar jag ryggen. Så jag la ner det och höll inte emot, det är inte rätt men jag kan inte skada ryggen varje gång jag kör heller så. Men det var förbannat mycket folk idag igen så allt var upptaget idag. Ändå så var jag inte mer än en minut sen idag.

ROMAN: Ja till onsdag om allt går bra så skall jag köra igen, vi hoppas jag kan köpa allt imonn så är jag ledig sedan att köra. Vi får se hur det går med det.

MUSIK: Ja kan meddela att det inte alls går bra med texten men jag skall läsa igenom allt så får vi se. Men det lutar åt att det blir instrumentaler men man kan aldrig veta kanske kanske. Jag har inte gett upp ännu iallafall, får se till torsdag vad som händer då.

Ja en bra dag idag och jag säger som jag brukar göra Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: