fredag 28 januari 2011

Fredag 28/1-2011 20:04

DAG: Ja till natt igen då ja, somnade till tre tiden igår men sov sedan rätt bra under natten. Så när jag vaknade till elva tiden så var jag rätt pigg, kom ur sängen till kvar över elva och fixade till mig sedan drog jag ner till tolv och slängde in tvätten. När jag sedan kom upp så fick jag i mig frukosten och när klockan hade gått 45 minuter så var jag nere och hängde upp den samma. Så efter detta så drog jag till ICA för att handla lite och fick med mig det jag skulle hem. Därefter så pillade jag lite med datorn, jo jag var nere och kollade till tvätten på vägen upp. La in mig på Telias spel sida med så jag har ett konto där när jag nästa vecka köper mitt spel. Så mer? Sedan så väntade jag på att klockan skulle slå kvart i fyra då jag skulle hämta upp tvätten. Och innan jag drog ner så satte jag igång ugnen, sedan var jag nere och hämtade upp tvätten. När denna var inlagd så drog jag igång med middagen. Idag körde jag kotletter med pommes och pepparsås, hade tänkt att köra karréer men tog fel i frysen så det blev kotletter. Men gott var det iallafall, och jag såg min serie idag men det var sista gången den gick men satte igång en ny på samma tid så jag tar den istället. Ställde in det i boxen idag, kommer varje dag fram till den tar slut, ja vad annars? Så men den nya är så där vet inte om jag tar den alls, skall köra den ett tag så får vi se. Japp mer då? Lite underlig dag idag brukar var rejält trött men inte idag, vi hoppas detta håller i sig bara. Jo jag fick med mig lotten och det var inte 50 utan 75 jag vann 50 på ena sidan och 25 på båda sidorna. Jag trodde att man bara kunde vinna en gång på dem men så var inte fallet. Och jag vann inte nått på dem jag tog en dubbel och en triss, bättre lycka nästa gång, suck. Men till lördag då smäller det till det känner jag på mig, eller hur!

TRÄNING: Ja den skadan jag hade i ryggen gick bort på en smörjning så det var nog inte mycket till skada. Och jag är redo för en storstretch imonn.

ROMAN: Ja inte imonn och inte till söndag eller måndag men till tisdag hoppas jag köra igen på denna punkt. Vi hoppas på bra sömn bara.

MUSIK: Problemet är att få det att låta tight när jag lägger ihop det, men vi får se till måndag hur det går med det.

Ja vi ses igen imonn om ni har lust till detta jag kommer iallafall, nu återstår bara Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: