måndag 3 januari 2011

Måndag 3/1-2011 21:42

DAG: Skall idag börja med att säga att jag kom ihåg att sätta 2011 annars burkar jag köra 2010 i en månad eller nått sånt, men nu har jag blogg så det går lättare nu. Så över till dagen då ja, eller natten då. Var skit trött igår och somnade med en gång när jag la mig vid halv elva tiden. Sov sedan fram till sju och varför jag skall vakna till sju vet jag ej med så har varit fallet ett antal gånger nu. Men jag låg kvar till elva innan jag gick upp, sov ett par gånger under denna tid men inte mer än korta perioder. Så till elva så fick jag i mig frukosten och slog igång musikdatorn med, så efter frukosten så gick jag loss på musiken. Körde idag fram till tre tiden efter detta så gjorde jag ingenting fram tills klockan slog fyra. Och då drog jag till träningen, tränade sedan hem stretchade och så middag på detta. Mycket god middag idag med nya pastan är godare än den andra jag körde, men fick inte i mig allt idag blev väldigt mätt idag av någon anledning. Så kollade på teven med när jag åt lite av varje men idag var det repris på gaget show så jag hoppade den. Japp det var nog allt för idag det ses igen imonn om ni har lust. Hej.

TRÄNING: Jaha idag trodde jag nog att morgonsömnen skulle göra att jag var så där idag men så var inte fallet. Träningen gick bra och intervallen med hade bra fart idag. Så skrev jag upp nya tyngder på allt för måndag så är jag klar med det tills nästa vecka. Så skall jag göra det samma till torsdag så är jag helt redo för nästa vecka. Jo så ändrade jag på posten igår det var 37 cm inte 47 som det stod men jag har ändrat det nu gjorde det idag.

ROMAN: Japp imonn skall jag då köra en runda igen, men vi får se hur sömnen är dess innan. Men jag skall ligga länge om den är kass så jag är pigg när jag väl kör. Vi får se hur det går med det.

MUSIK: Ja idag körde jag inte nått mer än att jag skrev om texten lite på loop låten men det blev inte bra ändå. Tror jag skall köra en helt ny låt som jag gör bara för detta testen. Så jag skall gå igång till torsdag även om den dagen kommer bli kort eftersom jag kör gym tidigt den dagen. Men jag tror jag kör ny låt ändå.

Jaha inget på lotto heller förra veckan men tills denna så smäller det till, eller hur. Det är ånyo dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: