onsdag 26 januari 2011

Onsdag 26/1-2011 20:04

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade så där inatt, klockan var nog mot två innan jag lyckades somna in. Sedan sov jag rätt bra fram till sex tiden då jag var uppe på toan. Sedan så somnade jag igen och sov rätt bra fram till elva tiden. Kom upp och drog i mig frukosten sedan gick jag igång med romanen. Då var nog klockan mot tolv tiden nått sånt, och jag körde på fram till ett tiden eller strax där efter. Så efter detta så pillade jag med datorn och så till två tiden så drog jag i mig en mjukis. Efter detta så satte jag igång med middagen, idag hade jag chili concarne med ris. Fick ta det för jag fick inte plats med den i frysen när jag packade in köttet. Men det var gott och jag spanade på house idag för första gången efter uppehållet gick igång igår. Så sedan en serie till och efter detta så kollade jag elpriserna tror jag skall ta och lägga på ny 3 år på mitt pris, jag har nu 67,60 men tecknar jag nu så får jag 60,90 det är ju billigare ändå. Mitt går ut till november i år men jag tror man kan lägga redan nu nytt då sänker jag med 6,70 per kilowatt så jag tror jag gör det men jag skall ringa till den och höra om priset kommer gå ner mer eller inte. Och dessa priser är utan moms om ni undrar. Så mer? Jo det är jag uppdaterade alla sidor idag med på hemsidan jag hade glömt att lägga 2011 till foten. Så jag la till detta idag på alla sidor idag. Glömde detta när jag uppdaterad för första gången till januari och har inte tänkt på det förrän nu, men nu är det gjort. Så är det lotto idag och jag hoppas att ni håller tummarna för mig idag. Skulle sitta gott med lite pengar nu, 15000 för en ny dator, eller 2500 för en ny skärm, jag litar på er och väntar på samtalet till ikväll. Mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mer om ni då har lust.

TRÄNING: Japp träning imonn då ja, har packat väskan men jag tror jag skall lägga om intervallen om jag kan det. Hoppas jag träffar på min skolkompis så kan jag fråga honom han kör den jag vill ändra till. Men jag kanske kommer köra olika och växla mellan dem. Men det jag har problem med är att komma upp till rätt puls för att förbränna. Jag kommer inte upp till mer än till 140 innan kom jag upp till 150 men det är ändå för lite. Måste nog upp till 160-170 för att förbränna fett, jag har nog förbränt lite men de är då på fyra år. Skulle vilja bränna lite mer och jag tror jag kan göra det med ny intervall. Vi får se.

ROMAN: Ja det blev inte så mycket gjort idag för jag fick gå tillbaks igen i massor idag för att kolla upp innan jag kunde skriva idag. Men jag fick ändå till en timme innan jag fick ge upp för dagen. Så okey dag.

MUSIK: Ja jag skall läsa vidare men också lägga till lite musik tänkte jag om jag kan fundera ut hur det fungerar innan jag gör det. Men tänkte testa lite imonn och se om det är som jag trodde eller inte. Vi får se tills imonn.

Ja lotto idag jag litar på era tummar och säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: