söndag 9 januari 2011

Söndag 9/1-2011 20:06

DAG: Japp natt igen då ja, sov inget vidare inatt heller. Kunde inte somna så jag tog på lurarna fram till tre innan jag somnade. Men sov inget bra sedan heller, vaknade idag till halv tolv tiden så jag gick upp. Fick i mig frukosten och sedan så gick jag igång med dammsugningen. Då var klockan redan ett tiden, när detta var klart så satte jag igång med hemsidan. La på tre nya sidor idag har kommit upp till 160 sidor och 79 hittade på Google så det tar ett tag innan alla sidor hitta in i Googles index. Jag la till nya sidor i spotify nr 17, 18, 19 och på startsidan så var det 27, 28, 29 så det gick rätt lätt idag men ändå tog det sin lilla tid att köra dem. Jag limmade över från förra veckan men fick sedan ändra så att det var vecka 1 och 2011 det hade jag glömt göra innan men fixade till det nu, ja årtalet alltså. Jo på tal om hemsidan så hade jag igen 255 pers på hemsidan igår igen men jag har kommit på var de kommer ifrån nu. Men det kan var fel på statistiken med men tror inte det. Så sedan så drog jag i mig en mjukis och stack till ICA för att handla lite. Sedan när jag kom hem så drog jag igång med maten, jag gjorde köttfärssås med pasta idag. Men jag använde bara halva köttfärsen och tänkte jag skulle gör resten ikväll men glömde sedan av det. Måste göra det imonn innan jag drar till träningen, annars blir den dålig. Skall göra chili concarne två middagar, skall köra igång med detta till halv tre tiden nått sånt så hinner jag klart innan jag skall gå till träningen. Så blir det när man glömmer, jag har tappet rätt mycket av mitt när minne men det beror på att jag sover så pass kasst läste jag på aftonbladet för ett tag sedan. Jag kan ligga i sägen och tänka det skall jag kolla sedan när jag sätter mig framför datorn så har jag ingen aning om vad det var jag skulle kolla. Och lite oftare än innan så kommer jag på det när jag lägger mig igen, men inte alltid. Så mer jo när jag åt så hade jag inte nått att se så jag drog igång filmkanalen och såg transformers nått nått. Så där blev jag sittande när jag skulle laga maten var tänkt, men det får jag göra imonn istället. Så mer? Jo musik datorn hängde sig idag men jag startade om och problemet var inte kvar då. Så jag hoppas att det inte ger upp nu.

TRÄNING: Japp imonn så köra jag då på ny tyngd med så vi får se hur det går med det. Men börjar jag dagen med bra sömn så kommer det nog gå bra det med. Även om det brukar ta lite längre tid när jag höjer upp.

ROMAN: Ja till tisdag skall jag köra igen då ja, som vanligt så hänger det på sömnen så vi får se.

MUSIK: Ja vi får se vad jag hinner med imonn då när jag skall laga mat med innan jag sticker. Men vers skall det bli hoppas jag iallafall.

Ja ni alla jag vet inte hur många ni är idag det får jag reda på imonn, när jag kolla statistiken. Men idag får jag veta om jag vann nått igår, så tummarna tack. Nu är det hög tid att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: