tisdag 11 januari 2011

Tisdag 11/1-2011 20:03

DAG: Jaha natt igen då som vanligt, sov inget vidare inatt, somnade inte förrän till fyra tiden. Sov sedan kasst fram till elva då jag inte gick upp utan låg till tolv innan jag kom upp ur sängen. Så fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen, körde inte länge idag var seg som fan idag. Så efter detta så drog jag igång musikdatorn med ett tag och fixade lite med den. När detta var klart så var klockan redan tre så jag drog i mig en mjukis och sedan körde jag igång med middagen. Hade idag kotletter med pommes det var gott som vanligt. Kollade lite på teven med skall spela in avatar till söndag har ju just sett den på datorn men tror jag skall se den en gång till. Så mer? Kort idag men jag känner mig rätt trött med, kan bara hoppas jag kan sova inatt. Nä det var inte mer idag kommer igen imonn, då förhoppningsvis lite piggare. Mini blogg idag.

TRÄNING: Ja känner lite i bröstet idag men annars så känns inget sedan igår. Men träningsvärk kommer till kvällen eller dagen efter för mig. Vi hoppas på bra sömn till torsdag med så skall det nog gå bra den dagen med, även om armarna är tyngre än det andra så.

ROMAN: Ja seg som jag var så körde jag bara en tjugo minuter idag innan jag gav upp. Men jag fick ändå lite gjort tänkte ett tag ge fan i det idag men så tänkte jag kan köra lite iallafall. Men det tar jag igen tills imonn.

MUSIK: Ja jag startade den idag med för jag kom på en grej som jag skulle testa och det gick rätt bra när jag ändrade det. Men processorn är för slö kollade upp detta idag i instruktionerna att den gör så när det är för lite kraft i processorn. Men det blev ändå bättre så lite fick jag gjort idag. La också på lite mer musik när jag ändå höll på idag, men ju mer jag lägger på desto slöare blir den. Så vi får se till torsdag vad jag gör då, men refrängen är lite tunn bara så där kanske jag lägger på lite. Om datorn gillar det, annars så protesterar den och så hackar det. Vi får se till torsdag.

Japp vi hoppas på bättre sömn inatt så skall jag köra roman imonn och så skall jag sticka till ICA för att handla lite med. Men jag måste vara snål för jag har inte så mycket kvar nu. Men vad gör det tills imonn så smäller det till, eller hur? Ja just det, säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: