söndag 30 januari 2011

Söndag 30/1-2011 20:02

DAG: Japp natt igen då ja, somnade inte som jag ville igår utan fick ta på lurarna fram till halv två tiden innan jag somnade. Sov sedan rätt bra fram till nio tiden då jag var uppe på toan. Efter detta så somnade jag igen fram till elva tiden då jag igen var uppe på toaletten. Somnade ännu en gång fram till kvart i tolv tiden då jag gick upp, fick i mig frukosten och så till ett tiden så drog jag igång med dammsugningen. Efter denna så gick jag igång med hemsidan. Idag var det bara en uppdatering på RixFm NRJ hade också uppdaterat men det vara samma som förra veckan där, och som vanligt så hade inte MixMegapol uppdaterat alls. Jag har mailat dem om detta så jag gör det inte igen. Så det gav uppdatering nummer 35 på startsidan och 24 på spotify sidan. Så mer? Jo efter detta så gjorde jag ingenting fram tills det var dags att fixa middag. Hade idag karréer med pommes och pepparsås lika gott som vanligt. Kollade lite på teven med men inte mycket att se idag, hade innan en serie att se men den är nu borta men kommer nog igen hoppas jag. Jo jag satt mig att läsa lite mellan två och tre tiden jag hann med en mjukis med innan jag satt mig. Så mer? Jo jag hoppas på lite pengar idag en 20000 skulle sitta gott då kan jag köpa både dator och ny cubase. Så igen gäller tummarna för mig, håll dem hårt tack.

TRÄNING: Ja packade väskan redan igår hade inget att göra så jag tog tiden då istället. Men som vanligt så gäller bra sömn tills imonn så skall det nog gå bra.

ROMAN: Ja till tisdag då skall  jag gå igång igen med denna punkt.

MUSIK: Ja vi får se hur det går tills imonn då om det blir nått eller inte.

Ja kort blogg idag och jag är rätt trött kan bara hoppas att jag somnar gott och sedan sover med hela natten inatt. Nu återstår det bara att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: