fredag 21 januari 2011

Fredag 21/1-2011 20:02

DAG: Jaha natt igen då ja, och eftersom det är natt efter träning så var den som vanligt rätt kass. Somnade runt tre fyra tiden inatt, sov sedan fram till nio tiden då jag var uppe på toan. Somnade i korta stycken fram till elva då jag gick upp, fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen. Men det var trött idag så jag körde bara en timme nått sånt innan jag gav upp. Så var klockan runt ett tiden, sedan gjorde jag så lite jag kunde fram till två då jag drog i mig en mjukis och så stack jag till ICA. Köpte upp sista pengarna från tandläkaren och fick med mig lite av varje. När jag kom hem så drog jag igång vatten och sedan så slängde jag in lite spagetti och fläsk som jag åt idag. Kollade på mina serier idag när jag åt och sedan lite avatar när jag åt lunch. Så det var nog allt för idag det är rätt trött hoppas somna med en gång idag. Så jag är pigg tills imonn då jag skall köra novellerna. Mini blogg idag.

TRÄNING: Ja imonn är det då storstretch som gäller för mig. Vi får se hur det går då?

ROMAN: Japp fick en timme idag iallafall trotts rätt kass natt, men jag fick göra om idag med så jag kom inte så långt idag men ett par sidor blev det ändå.

MUSIK: Skall se om jag inte hinner med lite musik till söndag med får se hur det går då.

Japp imonn är det lördag och då skall ni hålla tummarna för mig som vanligt. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: