onsdag 5 januari 2011

Onsdag 5/1-2011 20:02

DAG: Jaha natt igen då ja, tänkte igår att jag skulle somna utan musik men så blev inte fallet. Till elva drog jag på mig lurarna fram till ett tiden, efter detta så sov jag fram till någon gång, ja minns inte tiden när jag gick upp på toan. Men somnade efter detta och sov sedan fram till tio då jag var upp en gång till på toan. Sedan låg jag och somnade av och till fram till elva då jag var uppe på toan igen, många gånger på en natt det. Så kom jag upp ur sängen till halv tolv tiden, fick då i mig frukosten och drog sedan igång med romanen. Körde denna fram till ett tiden så kollade jag om det kom nått bra på filmkanalerna men det gjorde det inte. Kollade också om true blood skulle gå igång snart men så var inte heller fallet. Så mer? Jag gjorde inte mycket mer idag en bra dag med bra sömn och så kom jag igång rätt bra sedan med. Kort blogg idag igen, men jag tror inte det var mer än så. Jo jag måste säga att det blev lite fel igår med limmade och klistrade igår ihop bloggen och det blev lite fel då. På träningen så limmade jag in nått som inte riktigt gick ihop. Där skulle jag säga att till torsdag så tränar jag tidigt men blev inte så bra där. Och jag skrev det förts på musik och så klippte jag ut det sedan och la in det. Så läste jag det sedan när jag hade lagt in det och fick ändra i det med för det blev inte rätt. Så om ni undrade varför det blev lite konstigt igår. Inget bra att limma in och klippa ut för det går inte ihop med det jag skrev innan. Så nu var jag klar för idag kommer igen imonn med mera stunts, ja eller nått.

TRÄNING: Ja som jag försökte säga igår så kommer jag köra träning imonn till tre tiden redan för de stänger till sju och det är tiden då jag är klar för dusch. Men går jag igång till tre så har jag en timme mer på mig och kommar vara klar till sju tiden. Jag har satt klockan på tre så drar jag då, väskan är packad och klar.

ROMAN: Ja idag kom jag igång bättre och körde en timme idag innan farten tog slut. Och det blev okey men jag måste köra lite mer på personerna när jag väl skriver ner den. Har tappat detta på slutet nu, men jag kan lägga in detta när den kommer in i datorn. Gick bra idag.

MUSIK: Ja vi får se vad jag hinner med imonn men hinner jag så skall jag pilla med trumkomp imonn. Skall välja ut ett komp och sedan lite mer trummor som jag skall köra men jag vet inte nu vad. Sedan kan jag bara köra till halv tre imonn om jag skall hinna med träningen.

Jadå det är igen onsdag och det är igen lotto så jag hoppas på era tummar idag så kommer vinsten det känner jag på mig. Annars är det bara för mig att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: