tisdag 18 januari 2011

Tisdag 18/1-2011 20:05

DAG: Japp ny dag och jag kör natt som vanligt då. Somnade till tre tiden igår men sov rätt bra sedan fram till tio tiden då jag var uppe på toan sedan sov jag korta stunder fram till elva. Kom ur sängen till tolv tiden eller strax där innan, fick i mig frukosten och så till tolv tiden drog jag igång med romanen. Körde på med denna fram till lite efter ett idag, så jag satte mig framför datorn lite fram till två tiden. Jag fick i mig en mjukis och så drog jag till ICA för att handla lite. Gick idag på lite över 100 så jag är inte hel pank ännu men jag har inte mer än 100 kvar nu att ta om det skulle behövas i tandläkar potten. Så kom hem och satte igång med middagen med en gång jag kom hem, nä jag drog igång ungen när jag kom hem sedan tog det nog en 15-20 minuter innan den var varm. Idag körde jag kotletter med pommes, kollade mina serier idag när jag åt. Och såg sedan mellan middagen och lunch på avatar men såg inte klart den bara en bit. Så till lunchen så såg jag på en film men bara slutet idag har sett lite innan på den men den var så där. Så mer? Rätt trött dag idag men fick ändå gjort det jag skulle idag så en okey dag. Mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn och då gäller tummarna för mig då det är lotto som drages. Ses då! Mini blogg idag igen, men det blir så när jag är trött.

TRÄNING: Ja vi hoppas det går bättre till torsdag men sover jag bara så skall det nog gå bra ändå. Jag tror det var sömnen som gjorde att det var så tungt i måndags. Idag har jag bara kört ryggstretch och handstärkarna, de kör jag varje dag.

ROMAN: Japp idag var jag rätt pigg på att skriva så jag fick mycket gjort idag. Men jag måste göra om lite ändå trodde jag var rätt på nu men så är inte fallet. Så det är rätt mycket pill nu med, så skrev jag fel idag med men kom på det för ett tag sedan. Så jag skall rätta till det imonn.

MUSIK: Ja jag har inte gett upp ännu men det kanske bara blir musik jag kör om jag inte kan få till det. Men vi får se hur det går till torsdag.

Kort blogg idag men en trött dag med så blir det så, om jag inte kommer upp till ottan får då blir det oftast långt. Nu är det bara kvar att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: