torsdag 20 januari 2011

Torsdag 20/1-2011 21:43

DAG: Japp natt igen då ja, somnade som jag skulle igår cirka tolv tiden och sov sedan fram till sex då jag var uppe på toan. Somnade igen ett par gånger fram till tio tiden, efter detta så somnade jag inte igen. Kom ur sängen till elva tiden då jag drog igång musikdatorn och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med musiken, körde på denna fram till tre tiden då jag slog av datorn. Skall inte göra det på torsdagar för jag backar upp då men glömde bort det idag. Så sedan var det bara att vänta på att klockan skulle slå fyra. När den gjorde detta så drog jag till träningen, tränade kom hem stretchade och så middag på det. Och ja det är lika gott ännu maten jag gör, så jag kommer köra den ett tag till fram över. Så kollade på gaget show idag när jag åt med det var repris så jag hade sett det med såg ändå idag. Sen var jag också idag men jag kom igång med maten och åt i tid ändå, så till nio var jag klar med det. Så mer? Jo jag skrev ut en grej idag just innan jag drog till träningen men mer om detta nedan på musik. Mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn men lite till nere på musik idag. Annars händer det inte mycket på träningsdagar, så även idag. Men vi ses igen imonn.

TRÄNING: Jaha idag gick träningen bra men jag var lite sen idag en kvart sen det ger fem minuter senare idag än vad jag brukar vara. Och då blir det lite jäktigt för mig, men maten går fort att göra nu så jag tog igen det idag. Men man kan se vad bra sömn gör för träningen som idag. Allt gick bra idag men jag fick inte göra min intervall som jag ville det var fullt med folk idag. Brukar vara så efter jul men till februari så har de flesta gett upp och då blir det lugnt igen.

ROMAN: Ja skall då köra imonn som vanligt men sedan till lördag så blir det tävlingsnovellerna som gäller för mig. Så även nästa lördag med då till SKRIVAS tävling. Men vi får se hur jag sover inatt först.

MUSIK: Jadå idag drog jag igång med att skriva texten men det blev inte så bra. Men jag bestämde mig idag att jag skall lära mig allt så det kommer ta tid innan jag blir klar med detta. Jag skrev ut alla 230 sidorna idag så jag kan läsa lite lättare och jag har bestämt mig för att lära mig detta hur länge än det tar, nja kanske inte hur länge som helst. Jag kan skriva men jag får inte nått flyt i texten och jag vet inte hur man gör för att få det. Men det skall jag lära mig, det var betydligt svårare än jag hade tänkt mig men jag skall lära mig, hoppas jag. Så jag skall ta och läsa igenom hela boken och så skall jag undertiden jag gör detta spela in lite instrumentaler (finns inget ord som heter så men det är en instrumental med er på slutet i plural) men finns inte i detta stavningsprogrammet iallafall. Så jag kommer igång med musiken lite mer behöver spela lite mer trummor men då måste jag också till läkaren med min högra armbåge. Men jag skall när jag får råd höra med sjukgymnasten om jag måste det. Men något måste göras med den iallafall för det gör ont. Men jag vet inte hur länge detta tar (ja med att lära sig att skriva text) men troligen hela året skulle jag uppskatta. Vi får se hur länge jag orkar köra.

Japp inget på lotto igår heller, ja det var ju klart redan till lördag men jag fick svaret igår. Men denna veckan så smäller det till det känner jag på mig. Nu säger jag som jag brukar göra Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: