tisdag 4 januari 2011

Tisdag 4/1-2011 20:03

DAG: Jaha som vanligt natt igen då ja, somnade till tre tiden eller där efter såg inte så noga på det. Sov sedan fram till nått, då jag var uppe på toan, sedan sov jag i bitar fram till elva. Men jag låg kvar i sägen fram till tolv innan jag gick upp, fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen. Men idag tog det inte lång tid innan jag gav upp, jag var väldigt trött idag så jag la ner tidigt på detta. Efter detta så drog jag till ICA för att köpa lite köpte för 100 så det var dyrare än jag trodde. Men då köpte jag också Alvedon så det kom upp lite mer än jag tänk mig. Sedan drog jag hem och körde igång med middagen men på samma gång så drog jag i mig en mjukis med. Och jag var rätt sen med så klockan var redan halv fyra när jag gick igång. Körde karréer med pommes idag och spanade lite på teven med. Hade mycket idag att se så jag hann inte med allt sparade lite tills imonn. Satt mig till lite efter fyra tiden och fram till sju nu innan jag gav upp för idag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag men jag kommer igen tills imonn med mera strunt.

TRÄNING: Japp träningen gick bra igår men sömnen var kass som vanligt dagen efter. Körde bara en ryggstretch idag inte mer och den gjorde jag efter maten glömde innan. Till torsdag stänger de redan till 19:00 då brukar jag vara klar för dusch. Men kör jag en timme tidigare så är jag klar till sju.

ROMAN: Ja idag var jag seg och trött så jag körde bara en halv timme innan jag gav upp. Och så var jag sen med så klockan var nästan tre innan jag var klar idag. Men jag hoppas jag kommer igen imonn med mera fart, så upptäckte jag att jag måste göra om med idag. Så jag går på det imonn stället med mera fart.

MUSIK: Ja vi får se vad jag hinner med till torsdag då, skall träna en timme tidigare den dagen. 

Ja då är det bara detta kvar då Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: