lördag 15 januari 2011

Lördag 15/1-2011 20:01

DAG: Japp som vanligt igen börjar vi med natt då ja, somnade igår tidigt som fan. När jag la mig vid tjugo över tio så somnade med en gång, men så sov jag inte bra sedan heller. Det brukar var så när jag somna tidigt att jag sover kass sedan ändå, så även inatt. Jag vaknade med en timmes mellanrum fram till åtta, ja en kass natt igen, men inte hel kass för jag var rätt pigg när jag drog på mig lurarna till åtta. Sedan hade jag dessa på fram till nio tiden då gav jag upp att somna och drog i mig frukosten. Sedan gick jag igång med romanen men detta var inte förrän till elva tiden nått sånt. Höll sedan på med detta fram till ett då la jag ner för dagen. Pillade sedan lite på datorn fram tills klockan slog två nått sånt, då drog jag till ICA för att handla lite. Idag kom jag ihåg att jag skulle lämna rabatten och den fick jag med. Det gick på 110 idag och då har jag 100 kvar som jag snodde av tandläkar pengarna, så jag har nått. Skall betala tillbaka nästa månad hoppas jag, även om jag då skall köpa ett spel och en kontroll så skall det bli över så jag kan lägga undan till detta med, ja tandläkaren alltså. Så kom hem och drog igång med träningsmaten, jo innan jag drog så fick jag också i mig en mjukis med. Lagade träningsmaten så att den var klar till tre tiden, och drog igång med storstretchen med en gång efter detta runt tre tiden. Tänkte jag skulle ha lite mer tid att se mina serier idag, det är rätt många idag så. Efter stretchen så lagade jag middag, idag stod köttbullar med pommes på menyn. Så och på tal om meny så fick jag en kalops hos morsan som jag tänkte jag skulle lägga upp på mina recept förhoppningsvis tills imonn. Vi får se hur det går då, annars är det som vanligt imonn radio sidorna på hemsidan och dammsugning på det. Har sparat en serie tills imonn så kan jag se den i lugn och ro. Efter jag har pillat med datorn och dammsugit. Så mer? Jo det blir dyr månad idag skall betala bredbandet denna månad så blir nog inte många spänn över denna månad heller. Men nästa månad så skall jag köpa spel så det är lika bra att betala denna månad hoppa jag, vi får se hur dyrt det blir först. Ligger redan nu 200 back nä 500 med dem som jag missade med autogirot. Så mer? Jo en sak till det är lördag och det är lotto idag så jag räknar med att ni håller tummarna för mig idag. Så kommer det smälla till det känner jag på mig, eller hur?

TRÄNING: Ja av någon anledning så var det inte alls så segt idag när jag stretchade. Det gick väldigt bra och jag kom ut som jag gör när jag kör efter träningen. Så bra stretch idag.

ROMAN: Ja det börjar dra ihop sig i romanen nu men det är ändå rätt mycket kvar att skriva men jag tror inte det tar mer än ett block till. Ja det jag nu är på. Har fått ändra lite idag igen men nu är jag tillbaks igen i storyn igen. Blev en hel del sidor idag och jag hade bra fart.

MUSIK: Japp till måndag är det text som gäller för mig, får vi se hur det går då. Ni får veta tills måndag kväll runt 21:40 tiden.

Tummarna tack, jag avslutar som jag gjort så många gånger innan med Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: