måndag 10 januari 2011

Måndag 10/1-2011 21:45

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade igår till tolv tiden som jag brukar göra men sov sedan rätt kasst under natten. Vaknade ett otal gånger men lyckades igen somna om men igen bra natt inatt. Inte heller morgonen var bra vaknade och somnade fram till elva tiden. Då jag drog upp och fick i mig frukosten, slog igång musikdatorn med innan den samma. Så efter frukosten så drog jag igång med musiken, körde idag fram till tre innan jag gav upp för idag. Sedan till fyra så drog jag till träningen, tränade och så stretch på det och så middag. Kollade på gaget show idag men det var repris igen, men jag kollade ändå hade inget annat för mig så. Så mer då? Jo igår just som jag skulle lägga mig så såg jag att datorn hade hoppat säkerhetskopieringen och jag tänkte då att köra den men det tar ju, en timme nått att göra så jag la ner det och körde den i morse istället. Kan vara därför att jag sov kasst igår måste ha lugnt innan jag lägger mig annars så sover jag kasst. Så mer nä inte här lite till med datorn men nere på musik då. Men en bra dag idag trotts kass natt, så gick det bra idag. Jo jag vann inget på lotto heller igår men det är som det brukar vara så.

TRÄNING: Japp ny vecka och ny tyngd på allt idag, trodde nog att det skulle blir tungt idag men så var inte fallet. Det gick rätt lätt idag trotts att jag höjde. Och jag var nog inte mer än fem tio minuter sen heller. Bra träning men tungt är det, oftast är det inte mer än 2 kilo upp men det känns rätt bra ändå. Trodde nog att jag skulle ta lång tid på mig idag men så var inte fallet.

ROMAN: Ja då skall jag köra imonn då igen, vi hoppas på bra sömn men efter träning så blir det sällan det. Vi får se hur det går tills imonn.

MUSIK: Japp körde igång idag till tolv tiden och la då på lite ljud. Jag fick ta bort det jag spelade in förra gången, ja pianot. Inte då refrängen utan versen det gick inte alls det så jag la på loopar istället. Och trummor med skall dock spela lite trummor till versen sedan. Men det blev loopar igen på denna låten kunde inte få det att låta som jag ville så jag la på det. Dock så la jag på versen med ett piano om datorn inte gillar alls, när jag kör den så hackar hela datorn och det går inte att höra det jag gjort heller. Men om jag tar bort allt utom pianot så går det att spela. Och jag vet det är en slö dator kollade idag på ny men det blir för dyrt om jag inte vinner vill säga. Men vi får se hur jag gör med det, kanske kan jag lägga annan piano på så det är inte alla pianon som gör så bara ett par. Men vi får se hur jag gör med det la på trummor på vers och refräng men skall lägga på lite mer till versen, ja trummor som jag gör själv. Men det låter bra nu så får vi se när jag har lagt på sång då hur det blir. Det är väl då det går åt skogen skulle jag tro, men jag skall lägga på nått nytt så vi får se hur det går med det. Så sedan innan jag visste ordet av så var klockan tre och jag la ner. Dock så startade jag sedan datorn igen för att renas ut program ur den men det hjälpte inte ändå den hackar ändå. Men jag rensade ut 400-500 MB men som jag sa så gjorde det inget skillnad ändå. Och den behövde inte defragmenteras heller så det är det pianot som gör att datorn inte vill vara med.

Jaha en rätt kass natt men en bra dag idag ändå så jag säger bara Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: