fredag 14 januari 2011

Fredag 14/1-2011 20:06

DAG: Jaha lite sen idag men jag fick göra backupen för hand idag har varit ett par missar på annat också nu ett tag skall kolla upp detta lite mer noggrant. Så natten ja, somnade runt tre tiden och sov så där under natten fram till tio tiden. Men somnade sedan om i stötar fram till elva då jag var tvungen att gå upp för jag skulle hinna äta innan jag drog ner med tvätten. Så hade gärna sovit en timme till men så var inte fallet idag. Kom upp och fick i mig frukosten sedan drog jag ner till tolv tiden och slängde in tvätten. När jag kom upp var jag seg som fan och kunde inte somna för jag skulle ner till tvätten, det hade nog gått idag annars. Men till kvart i ett så drog jag ner och hängde upp den samma. Så kom jag på att jag skulle göra kycklingen idag med så jag drog in den till kvart i två tiden så var jag nere och kollade tvätten och sedan upp igen. Kycklingen skulle vändas till kvart i tre och det gjorde jag sedan tog jag ut den till tjugo över tre. Efter detta så satte jag igång med att förbereda middagen, men det var trångt idag med kycklingen mitt i allt. Så till kvart  i fyra så drog jag ner och hämtade upp tvätten, efter detta så drog jag igång med middagen. Hade idag karréer med mos eftersom ungen var upptagen så tog jag det, ja och plåten med för den delen. Så kollade lite på mina serier idag med när jag åt, så även när jag åt lunch. Så det var nog dagen det. Men imonn så måste jag ner och köpa lite mat, får ta ut en 100 till så skall jag köpa lite som jag inte gjorde förra gången. Och lämna rabatten med hoppas jag kommer ihåg det imonn. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera.

TRÄNING: Ja idag har jag känt lite i magen och lite i armarna så jag vet att det tog igår. Men inte så farligt ändå och jag höjde inte på ett par grejor med så, det var bara bröst som gick upp fyra kilo resten var bara ca 2 kg.

ROMAN: Ja vi hoppas på bra sömn tills imonn så skall jag nog kunna köra en runda till.

MUSIK: Skall lyssna igenom igen idag när jag stänger av musikdatorn efter skanning har den igång nu.

Ja imonn är det lördag och då skall ni hålla tummarna för mig så jag kan vinna lite. Jag säger igen Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: