torsdag 13 januari 2011

Torsdag 13/1-2011 21:42

DAG: Jaha natt igen då ja, la mig till halv elva tiden och somnade någon gång till elva tiden. Somnade tidigt igår och vaknade tidigt idag med men inte förrän till åtta tiden. Men jag låg kvar i sängen tills klockan slog elva, och lyckade somna ett par gånger med under den tiden. Fick i mig frukosten och så slog jag igång musikdatorn med innan dess. Så efter frukosten så drog jag igång igen med musiken, körde på idag fram till tre tiden. Så efter detta var det bara att vänta på att klockan skulle slå fyra, när den gjorde detta så drog jag till träningen. Tränade sedan hem och stretch på det sedan middag och det smakar lika gott ännu den nya träningsmaten. Kollade lite på teven med idag när jag åt, men stannade på tv 6 idag och famely guy star wars idag. Så mer än detta då jo jag drog ett mms till min kompis idag han fyllde år, nä fyller år idag. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn, jo en sak till var det. Jag vann 24 spänn på lotto igår och spelade upp detta med en gång och vann inte mer sedan. Jo det är tvätt imonn så ni vet det så inte mycket att göra imonn alltså mer än att tvätta. Så nu är det nog för idag kommer igen imonn med mera strunt.

TRÄNING: Ja gick bra att träna idag trodde nog det skulle var lite värre men så var det inte alls. Gick lätt idag men det var nog för att jag inte kunde köra som jag ville det var upptaget på ett redskap så jag fick köra annat mellan. Och jag var bara en 10 minuter sen idag med så jag körde på bra idag. Bra träning idag, får vi se om musklerna tycker detta med tills imonn.

ROMAN: Ja tvätt imonn så inget på denna punkt imonn, men till lördag så kör jag som vanligt igen.

MUSIK: Japp körde på idag och först så kollade jag upp en sak innan jag gick igång. Sedan så la jag in hela låten och skall nu till måndag köra sång och annat med. Så jo jag la på trummor idag med det glömde jag nästan, låter lite tjockare med dem på så jag skall ha dem kvar. Även om det redan finns trummor på så kunde jag inte låta bli att lägga på lite mer. Men det gick bra idag, får då se tills måndag vad jag kan få ihop till text med.

Ja nu är det inget mer än att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: