fredag 7 januari 2011

Fredag 7/1-2011 20:05

DAG: Jaha nu låg jag på sängen och tänkte när skall jag blogga nu då? Och upptäckte då att klockan var fem över, men jag fick innan jag gick igång byta batterier på musen. Så dagen då ja, men vi börjar med natt igen som vanligt. Kom hem en timme tidigare från träningen men det gjorde ingen skillnad för sömnen. Jag somnade framåt tre tiden igår och sov sedan fram till, sex tiden då jag var uppe på toan. Sedan la jag mig igen och sov fram till halv tolv, dock så sov jag inte hela tiden utan i korta stycken. Men rätt okey sömn ändå men jag var trött idag när jag kom upp. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen. Körde inte länge idag fram till ett tiden så la jag ner för dagen. Drog i mig en mjukis och kollade lite på datorn och spelade lite bejeweled sedan drog jag till ICA för att handla lite. Köpte lite av varje sedan hem igen köpet för mina sista pengar idag fick över en tjuga. Så när jag kom hem så skulle jag kolla lite på kontot och jag fick då reda på att jag inte alls har 600 kvar utan 300 så det blir en hård månad detta. Nu har jag backup så det finns om det inte skulle gå men ett jävla autogiro kom in inte till den 31 utan till den 1è så jag gick 200 back när jag trodde att allt var betalat. Det är bland det värsta jag vet autogiro särskilt de som kommer var tredje månad eller nått sånt. Så nu får jag leva på 300 fram till den 25è men tror inte det kommer räcka så vi får se hur det går. Jo i morse så kollade jag hemsidan som jag brukar och jag hade igår 332 pers på hemsidan på en dag? Tror den statistiken är kass jag burkar ju ha en 40-50 per dag inte mer så nått fel är det tror jag på den. Så när jag kom hem så drog jag igång med middagen men en gång och var klar med denna till fyra tiden. Kollade på teven med men inte mer än mina serier idag, sedan har ett par av dem lagt om sedan nyår med så jag skall pilla med det en dag så jag kan få dem rätt igen. Jo en serie jag satte på inspelning stängde jag av den var kass inte nått att ha alls. Så mer? Nä inte mer idag på denna punkt kommer igen imonn med mer.

TRÄNING: Japp idag körde jag en ryggstretch bara sedan så blir det storstretch igen tills imonn. Får se hur det går med romanen annars om jag har tid så skall jag gå igång tidigt imonn så har jag mer tid att se på teven.

ROMAN: Ja körde bara en halv timme idag sedan gav jag upp för dagen. Hade rätt bra fart idag när jag kom igång men sedan tog det slut snabbt med. Men det tar jag igen tills imonn.

MUSIK: Ja skall se vad jag skall göra till måndag då, men jag måste komma på musiken till versen. Sedan skall jag försöka spela trummor till det med, testade lite i torsdags och det gick så där. Men har jag versen med så skall det nog gå bra hoppas jag.

Jaha det är igen dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: