onsdag 12 januari 2011

Onsdag 12/1-2011 20:06

DAG: Jaha vi börjar med natt igen då, somnade inte som jag ville igår utan fick ta på lurarna fram till ett tiden. Sov sedan så där under natten men fram på morgonen så sov jag ända till tolv innan jag gick upp. Tog igen lite kass sömn idag och tänkte jag ligger en stund till men innan jag visst ordet av så var klockan tolv. Men dessvärre så sov jag bara korta stunder på morgonen, men rätt utvilad var jag ändå. Fick i mig frukosten och till ett tiden så gick jag igång med romanen. Körde på denna fram till två tiden då jag satte mig framför datorn lite. Men till halv tre så drog jag i mig en mjukis och sedan gav jag mig åstad till ICA för att handla lite. Jag hade med mig ett kort på 5% rabatt med men glömde lämna det idag, det gick på nästan 200 så nu har jag 20 kvar att leva på fram till den 25é. Får leva snålt så skall det nog gå bra, men jag har mer om det inte skulle gå bra också. Kom hem och drog igång med middagen körde chili concarne (ja nått sånt heter det men kan inte stava till det ännu) och ris det var gott spanade lite på teven med när jag åt. Körde först min serie sedan lite på Hancock undertiden jag åt lunch, ja skall jag vara ärlig så höll jag upp fram till sex innan jag såg den. Så mer? Jo jag har spant in idag jag skall köpa Assassin´s creed Brotherhood från Telia nöje som nerladdning till den 25é feb men jag måste också köpa en ny joypad för 345. Den jag har är gammal som gatan köpte den 1997 så en ny måste jag ha kommer gå på 845 för allt. Då ryker den 1000igen som jag skulle sparat den månaden. Men det är mitt första pc spel som jag har köpt någonsin, och då fick jag min första pc runt 95, och ja det var en Windows 95. Så det var ett tag sedan jag fick datorn men jag har inte köpt något spel innan nu. Jag föredrar spelkonsoler och då framför allt Nintendo, så om nu någon undrade om det. Nä jag vet ingen undrade men jag sa det ändå. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera stunts.

TRÄNING: Japp väskan är packad och jag är redo för att köra imonn, får jag bara någorlunda sömn så skall det nog gå bra. Även om det är tyngre på armarna som jag köra på torsdagar. Vi får se hur det går och om jag blir sen eller inte, ni får veta imonn.

ROMAN: Japp idag gick det bättre att skriva även om jag var illa sen ur sängen idag. Så har jag kommit ikapp med så  jag kan gå tillbaks till den ursprungliga storyn med. Körde en timme lite mer idag och det gick bra, nu återstår bara att knyta ihop säcken så är saken biff.

MUSIK: Ja skall då köra imonn vi får se men om det går som jag vill så skall jag först kolla upp en sak sedan skall jag göra resten. Detta kan gå fort om det vill sig bra och sedan är det till att skriva texten bara sedan. Men vi får se hur det går imonn då, ni får veta här imonn vid 21:40 tiden.

Jo idag är det onsdag och det är som vanligt lotto som gäller för mig hade passat bra men lite stålar nu så om ni bara håller tummarna så skall det nog smälla till idag. Säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: