lördag 29 januari 2011

Lördag 29/1-2011 20:11

DAG: Jaha sen är jag med men jag kollade lite i datorn som jag inte hade sett innan. Har haft den ett år snart men vet inte allt ännu, så det är därför jag är lite sen idag. Men nu till dagen ja eller natten som vanligt, la mig men kunde inte somna igår så jag låg ända till två tre tiden innan jag somnade. Sov sedan fram till elva tiden men kom inte ur sängen förrän till tolv tiden. Drog igång med frukosten och sedan så gick jag loss på tävlingsnovellen, körde nog en timme nått sånt idag. Och var klar till två tiden nått sånt, och då bestämde jag mig för att inte gå till ICA idag och satte igång med träningsmaten. Var klar med den till tre tiden men kom då på att jag nog ändå skulle till ICA och drog iväg. Så köpte lite och sedan hem och satte inte igång med stretchen då när jag kom hem till halv fyra utan satte mig framför datorn och pillade med den fram till fyra. Så drog jag igång med storstretchen sedan var det middag som gällde för mig. Hade idag hamburgare och pommes måste äta det nu innan bröden blir kassa. Så kollade på mina serier idag när jag åt med och sedan så lite till på teven. När jag var klar så var klockan sju tiden nått sånt, och jag la mig på sängen. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Japp körde en seg stretch idag men den gick ändå bra även om jag inte orkade med allt. Ja armhävningarna fuskade jag med, jag gjorde dem men inte så djup som jag skulle var lite seg idag.

NOVELL: Jadå körde idag på SKRIVAs novell men det är rätt mycket att göra på den men fick ut mig rätt mycket idag. Så nu har jag till september på mig så jag skall nog hinna klart hoppas jag. Så återstår det bara att se om det blir bra.

ROMAN: Ja inte idag på denna punkt men till tisdag så kör jag igen.

MUSIK: Ja jag vet inte men jag tror jag skall köpa uppgraderingen ändå. För har jag denna så kan jag rätt billigt uppgradera igen till nästa år. Då även om jag inte har datorn som kan ta programmet ännu. Ja vi får se det finns ju hela året så jag har tid på mig att bestämma mig. Men uppgraderar jag nu för 1000 så går det inte på mer än 1000 till nästa gång heller. Ja vi får se hur jag gör.

Och då kommer i osökt in på lotto som drages idag, tummarna som vanligt så kanske jag kan få in 2500 eller kanske ändå upp till 15000 till en ny dator. Tummarna tack! Jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: