måndag 17 januari 2011

Måndag 17/1-2011 21:43

DAG: Japp natt igen då ja, tack vare att jag pillade med datorn igår innan jag la mig så sov jag kasst. Störta problemet var att jag vaknade tidigt och sov kass på morgonen kom ur sängen till elva tiden men jag var seg då med. Fick i mig frukosten och så drog jag igång musikdatorn och gick efter detta igång med musiken. Körde idag fram till tre innan jag gav upp. Sedan till fyra så drog jag till träningen, tränade stretchade och så middag på det. Kollade på gaget show idag när jag åt, och ja det smakar gott ännu det jag äter. Så mer? En kass dag idag men lite fick jag ändå gjort så ja låt oss säga okey dag. Så blir det när jag inte får somna in som jag skall, problem med datorn skall inte komma på kvällen utan på dan. Micro blogg jag tror jag visst men kommer igen imonn med mer, dock kommer sömnen bli kass natt igen. Men vi får se hur det går tills imonn. Hej. Ledsen

TRÄNING: Ja som jag sa innan så kan första träningen på ny tyngd gå bra men andra gå kasst. Så var det idag det var så jävla tungt idag så men jag gjorde allt ändå sedan var det fullt med folk idag med så jag kunde inte köra intervallen som jag ville. Fick cykla och sedan körde jag stepen i femton minuter. Men de som kommer nu ger upp om ett par veckor så då blir det mer plats. Men tungt idag dock så gjorde jag allt idag men det var tungt, kan nog mest bero på nattens sömn.

ROMAN: Ja då skall jag köra imonn då men vi får se hur natten blir bara. Men det blir nog som vanligt skulle jag tro och då blir det inte så mycket gjort imonn. Vi får se.

MUSIK: Japp jag fick till en text idag men det gick åt skogen idag ändå. Fan vet om det någonsin blir nått av detta. Men jag ger inte upp ännu skall testa lite till så får vi se om det gör skillnad eller inte. Så ett tag till håller jag på.

Och nej jag vann inte nått på lotto heller igår, ja eller i lördags. Men det är som det brukar så intet nytt på västfronten. Jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar Ledsen

Inga kommentarer: