måndag 30 november 2009

Måndag 30/11-2009 21:41

DAG: Jaha dag igen då ja, somnade igår som jag brukar vid tolv tiden, och sov rätt bra inatt. Men det har nog med att jag inte sovit bra på många nätter. Kom ur sängen till elva tiden, vaknade någon gång till tio tiden men låg sedan kvar till elva. Fick i mig frukosten och till tolv tiden så drog jag igång med trummorna, till ett så var det en timmes uppehåll för lunch. Och efter detta höll jag på fram till tre tiden, sedan fick jag på mig lurarna fram till fyra då jag drog till träningen. Kom hem och stretchade och sedan var det mat och lite mythbusters på teven. Som vanligt var det repris men såg ändå. Ja idag fick jag ett sms från telia som sa att jag kunde ladda ner spotify till mobilen så det fungerade iallafall. Tog en kopia på det smset och så skall jag ladda när min nya mobil kommer. Det fungerar inte på den gamla alls. Så mer? Näe inte idag kort blogg idag tror jag visst att det blir. Har inte hänt så mycket idag på det hela taget.

TRÄNING: Japp äntligen en bra natt och bra morgon med så jag var utvilad idag och det gick bra på gymmet. Alla övningar gick lätt idag i motsats till förra måndagen, men det har med sömnen att göra. Kom hem och stretchade men jag skippar en övning som belastar ryggen. Får hålla upp med den ett tag tills det blir bra i ryggen, så lägger jag på den igen när det är över. Dock gick intervallen lite segt idag, men när det går lite segt så får jag högre puls. När det går lätt så har jag mindre puls, skumt det eftersom jag kör snabbare när det är lätt och långsammare när det är tungt. Borde väl ändå vara tvärt om då eller? Men så är det inte pulsen går upp när det tar emot.

NOVELL: Jaha inget idag och inget imonn heller men sedan till onsdag så skall jag köra på igen. Och jag skall om allt går bra även köra på söndagar så jag hinner med det. Så får vi se om det hinns med att gå iväg tills slutet på januari eller om det blir nästa månad. Vi får se hur det går.

MUSIK: Japp sen start idag men jag hann ändå med lite grann idag. Gjorde åtta komp idag och spelade igenom en hel sida med, det var då med en hand sextondelskomp. Så gjorde jag fem med båda händerna med, och det var ännu värre än fjärdedelskompen. Det var illa svårt idag och det beror på att det finns tre takter mellan varje hel takt. Det går 1 så å så 2 så å så 3 och så vidare men kan alltså spela på alla så å så mellan talen. Spelar man då på “så” så blir det lite i otakt, jag vet det är inte i otakt men det känns så när man spelar. Slaget kommer lite fel så att säga. Jag har spelat sextondels komp med båda händerna men aldrig på “så” . Så det var illa svårt men det har med att jag inte räknar som jag skall. Och man måste betona det när man skall slå, skall man slå på andra “så” så måste man betona detta för att komma på var man skall slå. Men det hänger på räkningen som jag har sagt innan när jag räknar så får jag det att fungera. Så det gick tillslut när jag räknade men jag orkade inte mer än till tre idag då gav jag upp för idag.

Jaha det är dags igen att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: