torsdag 19 november 2009

Torsdag 19/11-2009 21:41

DAG: Jaha ingen bra natt inatt, ja natten var ändå rätt bra men morgonen var värre. Vaknade till sex tiden första gången sedan somnade jag och vakande jag fram till elva. Då gick jag upp och fick i mig frukosten, sedan till tolv tiden då drog jag igång med musiken. Ett uppehåll till ett sedan var jag igång igen till två tiden, ja det är lunch vid ett. Så idag körde jag fram till tre tiden men jag satte mig igen en stund efter det med. Så sedan var det musik fram till fyra då jag drog till träningen. Och sedan hem igen och stretchade och sedan middagen, skulle då ha tittat på mythbusters men det var gamalt avsnitt så jag såg på famely gay undertiden jag åt. Så och imonn är det tvätt sedan skall jag till centralstationen och lämna paketet. Och ett ärende på vägen hem med kan hoppas att det inte regnar så mycket imonn bara, blir jobbigt med paket och det jag skall ha med mig. Men jag åker vagnen så det är nog lugnt ändå, men inget ösregn tack, så ni kan hålla tummarna för det. Och jag kan meddelat att jag inte vann en spänn igår, ni är inget vidare på att hålla tummarna. Om jag får säga så men till lördag då smäller det om ni kommer ihåg att hålla tummarna bra. Så ni får en ny chans men då gäller det. Japp det var nog allt för idag det tror jag nog, ja det var det.

TRÄNING: Japp tänkte nog att idag tar det nog emot men så var inte fallet det gick rätt lätt idag men trögt på intervallen. Men jag fick också en cykel med stol, dom är jävligt jobbiga. Men det fanns inga andra lediga idag så jag fick ta det ändå, men jag orkade iallafall köra klart. Så själva träningen går bra men sedan när jag skall köra intervallen så känns den dåliga sömnen. Men det är bättre än förut då jag knappt orkade köra när jag sov dåligt innan träning. Så lite bättre är det.

NOVELL: Jaha då blir det inget idag och inget imonn men till lördag så skall jag köra på igen. ar kollat i almanackan och jag skall gå på novellerna igen till fredag nästa vecka. Så jag hinner gå igenom dem en gång till sedan innan jag skickar in dem. Blir nog någon gång till slutet av januari om allt går som det skall. Så jag kör på romanen fram till torsdag nästa vecka.

MUSIK: Så ja idag gick det rätt lätt när jag körde igenom dem men innan dess så var det tungt. Problemet jag har är att jag inte räknar när jag kör, och att jag inte hör när jag räknar eftersom jag har lurarna på mig. Men tar jag av en sida så hör jag inte det jag spelar heller så det går inte det heller. Men tillslut så gick det ändå och jag fick 7 komp gjorda idag, och jag gick sedan igenom hela sidan jag hade gjort med. Så jag är nöjd idag.

Jaså då var det igen dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: