fredag 27 november 2009

Fredag 27/11-2009 20:01

DAG: Jaha trodde då att jag skulle få en rätt bra natt men inte heller. Somnade inte förrän till fem tiden igår natt, men sov sedan till tolv tiden idag så jag var ändå rätt pigg idag. Skulle nog ha legat lite längre idag men gick upp för jag tyckte klockan var så mycket. Kom upp och fick i mig frukosten, sedan någon gång till ett tiden gick jag loss på novellerna. Var klar till två tiden då jag drog i mig en mjukis och stack till ica för att handla lite till träningsmaten. Bestämde mig idag att ta kyckling och jag köpte redan grädde och crème fraich när jag handlade så jag får ta det ändå. Jo så slog jag ett samtal igen till the phone house och det blir att jag får beställa den på internet, för då blir det billigast. Så jag skall göra detta på söndag så jag har den nästa vecka hem. Idag när jag var ute så la jag in 400 till virusskydd på mitt konto så finns det inne när jag skall ha dem. Japp kom hem till halv fyra tiden då jag drog igång med middagen, hade idag kotletter med pommes. Så spanade på spindelmannen idag när jag åt, fanns inget på teven att se idag så jag tog den. Men köper jag ny teve från comhem så skall jag få sex nya film kanaler, nått bra skall väl komma där eller? Vi får se skall köpa det till fredag nästa vecka då jag tvättar om jag inte minns fel. Så får jag en ny box till morsan och farsan med de har en gammal för en krona så det kan jag ta, om den ingår när man graderar ner sig vill säga. Men förhoppningsvis så har jag med mig det till den när jag drar till dem över jul. Vi får se hur det går med det. Så spanad lite på teven när jag åt lunch med om mega pyramid i japan. Så mer då? Näe inte idag säger hej tills imonn.

TRÄNING: Ja som jag sa igår så gick träningen bra igår, men jag kan inte smörja mer på ryggen har gått en vecka nu. Tror inte man skall köra mer än sju dar med det. Så vi får hoppas att det har släppt nu, skall köra sista dan idag. Och skippa sidstretchen imonn så jag inte belastar sidan i onödan, imonn.

NOVELL: Japp fick ur mig två noveller idag ändå trotts sent som fan jag kom upp. Var nära att ta en till men såg då på klockan och fick ge upp för att jag skulle hinna med att handla innan jag skulle äta. Imonn är det stretch så jag hinner inte ut imonn, så jag fick ta det idag. Japp sedan återstår det att se om jag hinner med alla innan jul och nyår. Tar ca 15 dagar att köra igenom alla, så jag vet inte om jag hinner med det innan februari kommer. Troligen kommer jag gå in i februari innan de går iväg, och då blir det att jag får köpa ny dator med innan jag skickar dem. Hade tänkt att jag skulle slippa det så jag har ordning på dem, men vi får se hur det går.

MUSIK: Japp efter att jag hade gjort klart novellerna idag så kollade jag mailen och killen som ville ha stället hade hört av sig. Så jag mailade tillbaks så får vi se hur det går. Men jag måste ha cymbalen såld annars går det inte ihop, den är ett problem just nu. Men jag skall lägga in den till söndag först igen så får vi se om det gör skillnad. Så om inte den killen hör av sig så om det någon som ringer så säljer jag den till dem. Han sa inte hur länge han skulle fundera så jag hoppas att han hör av sig snart så slipper jag fundera på det.

Jaha det var då allt för idag det så jag kommer igen imonn om ni har tid. Jo en sak till jag kanske börjar med twitter igen om det går att köra via mobilen kollade på det idag och jag tror det skall gå. Det är lätt när jag har tangent bord till den nya, hatar att köra med tummen så det skall nog gå bra men den nya. Näe dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: