onsdag 18 november 2009

Onsdag 18/11-2009 20:01

DAG: Japp natt igen då ja, somnade rätt bra igår runt tolv tiden men sov inte så bra under natten. Vaknade ett antal gånger och tillslut så kom jag upp till fem, nja kom upp men då tog jag på mig lurarna för jag tänkte jag skulle kunna somna igen. Men det sket sig, så jag tog mig upp till åtta tiden och fick i mig en stor frukost idag fyra mackor blev det. Efter detta så drog jag på mig lurarna och lyssnade på musik fram till elva tiden då snickaren kom. Innan dess så hade jag rensat undan i fönstren så att han skulle komma åt. Sedan när han gick så tänkte jag att jag skulle köra på med novellerna men så blev det inte. Såg när jag la upp allt att jag bara hade ett ark var i blocket, så jag bestämde mig för att ta mig ut och köpa nytt block. Och på något underligt sätt så satte jag mig ner framför datorn och spelade ett spel. Varför jag gjorde detta kan jag inte förstå men så gjorde jag, och när jag tillslut inte längre klarade av det så hade 20 minuter gått och jag drog till bokaffären. Ja och jag gick ett bra tag med musik med innan detta så när jag kom hem så var klockan redan två. Och jag gav upp försöket att skriva idag. Men jag gick loss på något annat stället mer om detta på musik. Så jag fick igång middagen runt fyra tiden och idag hade jag karréer med pommes. Så kollade på matrix 3 när jag åt den och sedan igen till jag åt lunch så jag hann se klart den. Så mer? Jo idag är dagen då jag kammar hem 191 mille, så om ni allihop håller tummarna och hoppar omkring lite och säger. – Jåbba jåbba jååba, då smäller det till och jag blir rik som en gris, nöff. Då skall jag bjuda alla på en hamburgare eller nått sånt, det blir väl bra? Jo jag tackar tummarna tack. Och om det mot alla odds inte smäller till idag så brakar det lös på lördag istället, så igen tummarna tack. Jag känner på mig att denna gånge då, då ni. Japp…

TRÄNING: Ja idag var det bara lite ryggstretch men imonn så skall jag köra igång igen. Kan då bara hoppas på bättre sömn inatt då än igår natt. Så skall jag nog kunna gå loss igen.

NOVELL: Jaha det sket sig idag så jag fick inte nått ur mig alls, men jag fick ett nytt block iallafall. Dock så blåste jag 15 spänn har inte mycket kvar nu, tror jag har 50 men det skall räcka i sju dagar det. Men jag fick också en check från ica på 25 så jag har 75 bagare som jag skall leva på nu tills den 25é. Men det skall nog gå det med hoppas jag. Så till lördag igen så skall jag köra på igen, men imonn tänket jag komma på ett namn till som skall va med i skolan. Det är rätt knivigt att komma på namn, och varför ja jag har skrivit 25 noveller med minst 75 personer i och allt har olika namn. Så skall jag få till 12 till som har andra namn, det är jobbigt att hålla reda på alla namn. Men ett till skall jag nog komma på imonn. Och denna person skall dö med en gång i boken, så jag slipper tänka ut så mycket om henne eller han. Vet inte just nu vad det blir men han/hon skall vara inne i gymnastiksalen när den slår till så vi får se hur det går Japp det blir mer tills lördag iallafall.

MUSIK: Japp det var inte tänkt att jag skulle göra något på denna punkt idag men jag fick tag i en som ville ha virveln så jag skall skicka den till fredag på bussgods. Har idag fyllt i packsedel och packat den så det är bra att dra till fredag. Då är det tvätt så jag drar någon gång till ett tiden, skall göra ett annat ärende den dagen med. På vägen hem, men även detta på denna punkt.

Jaha då var det tummarna igen då håll dem tills dragningen är över så går vinsten åt rätt håll. Men om jag får välja så tar jag bra sömn framför 191 mille när som helst, men om inte detta går så går det bra med 191 mille med. Jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: