lördag 21 november 2009

Lördag 21/11-2009 20:01

DAG: Japp en rätt kass natt igen då ja, somnade någon gång till tolv tiden men vaknade sedan igen till fyra tiden. Somnade om och igen upp till sex men då kunde jag inte somna om igen. Så jag tog på mig lurarna till sju tiden och låg sedan till nio då jag försökte igen. Men lyckades då bara somna i tio minuter pass fram till tio. Kom ur sängen till halv elva tiden, fick i mig frukosten och sedan drog jag igång med romanen. Höll på idag till ett tiden då jag drog till ica och handlade lite. Sedan hem igen och satte igång med träningsmiddagarna fick den klara till lite innan fyra och då var det stretch som gällde. På detta så fick jag igång middagen, idag hade jag karréer med mos. Kollade på eureka och sedan skulle jag sett på terminat men de hade ändrat tiden igen, dom jävlarna så jag fick bra med en halvtimme. Typiskt tv6 och viasat att bra ändra tiden. Men nästa vecka så har jag kollat att den går på rätt tid då så får jag se den då missade hälften idag. Så sedan är det dags för mig att vinna stor kovan, tror nog att det ringer någon gång idag och säger att jag kan kamma hem de stora stålarna. Ja det är tur att man har fantasi iallafall. Men det går nog som vanligt ändå så det är lugnt. Ingen bra början på dagen och känner mig rätt trött just nu så jag hoppas inte att jag somnar tidigt bara för då vaknar jag mitt i natten igen.

TRÄNING: Jaha glömde igår att smörja in så även imorse så jag hoppas att det inte kommer igen. Ja ryggen alltså, men jag skippade en övning på stretchen idag så jag hoppas det håller sig. Men jag skall ta på inatt och imonn bitti så skall det nog vara lugnt ändå. Ja stretchen gick bra idag och allt kändes bra med.

NOVELL: Japp kom igång idag men jag var tvungen att dra till ica innan jag skulle stretcha så jag gjorde bara två personer idag. Men jag fick till dem rätt bra tycker jag ändå, bra att bygga på.

MUSIK: Ha har tänkt att jag skulle komma lite billigare undan så jag skall till måndag ringa ner till buller och bång och höra efter en sak. Så kanske jag kan komma undan lite billigare. Jag behöver lite mer stålar till datorn men vi får se hur det går. Lutar åt att jag får ta den billigare ändå. Men vi får se, jag vinner nog på lotto så det är lugnt. Eller hur!

Jaha då återstår bara att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: