fredag 13 november 2009

Fredag 13/11-2009 20:01

DAG: Huu fredag den trettonde igen då ja, somnade sent igår som vanligt efter träning. Någon gång till tre fyra somnade jag och sov sedan fram till elva tiden då jag kom upp. Så fick i mig frukosten och lyssnade sedan på musik fram till tolv tiden. Sedan till ett kom killen som ringde igår. På detta så drog jag till ica och handlade lite för det sista jag hade i plånboken. Men jag har två hundra kvar så det skall nog räcka ändå. Sedan när jag kom hem så skulle jag ha spelat lite men orkad inte idag. Är just nu seg som fan, kan knappt hålla ögonen öppna. Och kommer nog somna men en gång inatt och sedan vakna igen till tre tiden. Som jag brukar när jag är så här seg. Så på detta så drog jag i mig en mjukis och fick igång maten, hade idag soppa efter som maten inte riktigt går ihop denna månad. Kollad lite på teven men inte mycket att se idag. Så sedan så fick jag i mig lite lunch med och tog ett halvt paket med bacon idag med. Japp det var nog allt för idag det. Mini blogg idag men jag är seg som fan idag, och fick inte nått gjort på hela dagen. Inget vidare dag idag.

TRÄNING: Japp en ryggstretch idag bara och inte så mycket träningsvärk idag i den efter igår.

NOVELL: Jaha skulle idag ha kört men trött som fan så la jag ner det. Sover jag bra så skall jag nog få ur mig lite imonn, hoppas jag.

MUSIK: Ja inget idag heller tänkte ett tag men la ner det ändå. Men jag fick sålt en cymbal idag iallafall så inte så dumt.

Jaha en trött dag idag så inte mycket gjort eller sagt idag, men kommer igen imonn men lite mer sömn så skall jag nog få ihop lite till imonn. Säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: