tisdag 3 november 2009

Tisdag 3/11-2009 20:01

DAG: Jaha som jag brukar så böjar vi igen med natt, kunde inte somna igår men det är ju som det brukar med natten till träning. Vid fyra tiden eller om det var halv fem så lyckades jag somna. Dock fick jag inte sova så länge med lite sömn fick jag ändå, slog upp ögonen till åtta och var uppe på toan. Sedan somnade jag igen och sov i timmes pass fram till tio tiden, efter detta vaket så sov jag till tolv. Så jag fick lite sömn på morgonen, men trött var jag när jag kom upp ur sängen. Fick i frukosten och sedan någon gång till ett tiden så drog jag igång med romanen. Var klar idag till två tiden orkade inte mer idag men kass sömn så. Fick då i mig min mjukis och sedan till tre så fick jag fart på middagen. Idag hade jag kotletter med pommes, det var gott men lite svårt att få ner idag faktiskt. Brukar gå lätt men idag tog det emot att få ner allt. Så kollade på inspelade avsnittet av mythbusters när jag åt, sedan lite till när jag fick i mig lunchen med. Japp det var nog allt det tror jag, kort blogg idag igen.

TRÄNING: Ja lite träningsvärk hade jag idag men inte mycket att hurra för. Men det kommer bli värre när jag kör armarna tror jag. Dock brukar det kännas i benen men inte idag iallafall. Men vi får se till torsdag.

NOVELL: Och ja jag kör novell än så länge tackvare att jag kör inte romanen för fullt ännu. Läste lite igenom och fick fram de som är med i den och har idag bara gjort en kille lite grann. Gjorde en intervju och lite bakgrunds info. Skall gå lite djupare in i honom sedan en dag då jag får lite mer sömn hoppas jag. Men lite fick jag gjort ändå idag, en bra början.

MUSIK: Japp har fått många mail idag med på grejorna jag la upp men inte alls på ställen. Så vet i fan om jag får sålt dem alls, och då räcker inte pengarna till det jag skall köpa. Så det ser inte ljust ut just nu, men men.

Japp då skall jag till min lille kompis imonn då vid halv tre tiden, så jag hinner inte göra nått imonn alls tror jag. Dock skall jag handla på vägen hem och då blir jag sen igen. Men men det skall nog gå det med. Till er säger jag Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: