lördag 28 november 2009

Lördag 28/11-2009 20:01

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade någon gång till tolv tiden igår som jag brukar men sov inget bra under natten. Vaknade ett antal gånger och var rätt trött när jag slog upp ögonen för sista gången till tolv tiden. Men jag låg kvar ända till tolv och var rätt pigg när jag väl gick upp. Fick i mig frukosten och sedan någon gång till ett tiden så drog jag igång med novellerna. Var idag klar till halv tre då jag fick i mig mjukisen efter detta så lyssnade jag på musik fram till fyra då det var dags för stretchen. Körde på med denna och sedan till en kvart i fem så fick jag igång middagen. Hade idag korv och potatismos, gött mos var det idag. Skulle då kolla in terminat och eureka men inte heller, på något sätt så hade jag pillat bort det förra gången jag pillade med det. Skall jag vara helt ärlig så kan jag inte fatta hur jag gjorde det men tiden ställde om sig och jag fick inte med nått av dem. Sedan så ändrar 6an tiden varje vecka på terimnat så jag vet i fan och jag orkar byta tiden varje vecka, jag får se om jag följer den alls. Men nästa vecka så skall den spelas in iallafall, så får vi se om jag kör den mer sedan. Det är ett jävla jobb att ställa om tiden varje vecka för att de byter tiden på när det sänds. Ja vi får se hur jag gör med det, så jag fick inte se nått alls idag på teven. Brukar annars vara den dagen jag ser på teven i lugn och ro. Jo så har jag idag kollat lite närmare på phone house det visar sig att man får betala en avgift på 250 spänn med. När jag ringde så sa han inget mer än det, nähä men den avgiften kommer till. Därför gillar jag inte att köpa på internet för plötsligt kommer det till nått som inte står alls om. Men jag får ändå betala detta hos telia med så jag sparar ändå en 100 ing på att köpa från phone house. Så mer? Jo det är lotto idag då smäller det till så håll tummarna så kammar jag hem storvinsten idag. Jo på mobilen skall jag också få spotify gratis till påsk med så slipper jag den avgiften på 99 per månad, det är fyra månader som jag slipper betala då är det okey med 250 extra ändå. Japp det var allt för idag det ses igen imonn, då blir det miljon bloggen för mig.

TRÄNING: Jaha en storstretch idag då ja, och det gick bra men lite segt är det när jag inte är varm när jag kör. Så känner jag av lite i axeln skall se till måndag hur det känns, kanske så skippar jag vänster axel då men får se om det gör ont då med. Tror jag har lyft lite för högt med den sidan enda jag kan komma på att det skulle kunna vara. Men vi får se till måndag.

NOVELL: Japp sen start idag men fick ändå ur mig tre noveller idag det var två korta så jag drog en extra idag. Tror om jag sover bra att jag kör imonn med två stycken så jag hinner med dem. Inte så mycket att göra på dem nu nästan bara att läsa igenom nu, men ändrar lite detaljer bara.

MUSIK: Tror jag skall ta en dag nästa månad och köpa paden och dubbelpedalen. Kommer inte behöva dem ännu på ett tag men blir jobbigt att köpa dem på samma gång som det andra. Blir mycket att bära då, så jag skall se en dag så sticker jag och köper dem. Jo så skall jag skicka fram annonsen imonn med så får vi se om någon ringer.

Jaha då skall vi se när de ringer om vinsten då ja. Jag väntar och säger på samma gång Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: