söndag 8 november 2009

Söndag 8/11-2009 20:01

DAG: Jaha då var det dags igen då ja, somnade rätt bra igår med, och sov rätt bra fram till tio idag. Var då uppe på toan och kunde sedan inte somna om igen, gick upp till elva tiden. Fick i mig frukosten och sedan till tolv tiden så dammsög jag. Lyssnade därefter på musik fram till två tiden så jag drog till ica och handlade lite. Så när jag kom hem så drog jag i mig min mjukis och på detta så satte jag igång med maten. Hade karréer med pommes idag hade det för ett tag sedan med men har inte annat hemma just nu. Så jag har idag kollat på dator mm på dustin och det går nog inte att få tag i en Dell så det får bli en HP hittade en med en i5 processor med fyra kärnor på 2,66 så den får duga den med i7 var för dyr för mig. Så har sedan kollat upp alla program och hårdvara så det går att köra på win 7 och det ser bra ut så här långt med allt jag har. Så mer? Jo jag kollade igen lite på teven när jag åt men inte mycket att se idag. En slö dag för mig idag som vanligt på söndagar men imonn så går jag igång igen med full fart. Kort blogg idag tror jag visst.

TRÄNING: Ja bara en ryggstretch idag men imonn så skall jag köra igång igen. Får se om det går lätt med imonn som det gjorde till förra måndagen. Men sover jag bra så kommer det gå hur bra som helst.

NOVELL: Japp uppehåll idag och imonn då sedan skall jag köra på tisdag men till onsdag så går den dagen nog bort. Tänkte jag skulle ut och köpa en almanacka den dagen. Men romanen kommer långsamt igång iallafall det är ju bra.

MUSIK: Japp då kör jag igen imonn då ja, blir motown imonn med får se hur många jag kan gå igenom då da.

Jaha en slö dag som har gått fort idag men jag har mest kollat internet idag för uppgradering till windows 7. Ja det är dags att säga Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: