måndag 9 november 2009

Måndag 9/11-2009 21:41

DAG: Jaha då var det dags för en kass natt igen då ja, igår när jag la mig så var jag rejält trött. Och jag tog en stark tablett och la mig som jag brukar göra, och somnade snabbt. Och allt skulle ju vara bra då men inte heller, till fyra så vaknade jag, ja jag vaknade innan detta men tänkte då jag kan nog sova ändå. Men till fyra så var det över för mig idag, tog då på mig lurarna och låg till sex då jag gick upp. Fick i mig frukosten och sedan drog jag på mig musik fram till nio då jag trodde att jag skulle kunna somna igen. Vaknar jag tidigt så brukar jag somna vid den tiden men inte idag. Så jag drog på mig lurarna igen och lyssnade fram till elva tiden. Då satte jag igång med musik, men fick inte hålla på så länge innan telefonen ringde. Men mer om detta nedan på musik. Så sedan kom jag dock igång igen med musiken och höll på till tre då la jag av. Drog på mig lurarna igen och lyssnade fram till fyra tiden. Då jag drog till träningen, hur detta gick kan ni se nedan. Kom hem och stretchade och sedan var det middag. Kollade på mythbusters när jag åt men det var gammalt avsnitt igen. Så mer? Näe en rätt kass dag idag men ändå rätt bra på det hela taget, ja kass för att jag inte fick lång sömn men bra för det gick ändå bra idag.

TRÄNING: Japp kass sömn inatt men ändå en rätt bra träning. Det enda som inte gick bra var baksidan axlar det tog stopp helt, men jag sänkte den och ändå gick det inte. Tror det var dålig sömn som gjorde detta, men det har hänt innan att andra veckan går trögt. Men det var bara en sak som gick trögt idag, konstigt nog, trodde att allt skulle bli kasst men inte heller. Och jag var rätt snabb idag med, så jag kände inte av den dåliga sömnen iallafall idag.

NOVELL: Ja imonn får jag besök vid ett tiden så jag tror jag skippar att skriva imonn. Till onsdag skall jag också få besök men då till sex tiden, så jag kör på onsdag istället. Skall köpa en almanacka imonn efter besöket, och kanske kan jag ändå få lite gjort, vi får se. Men måste jag in till stan så skiter det sig nog, vi får se.

MUSIK: Jaha då körde jag på igen men hann inte mycket innan telefonen ringer och killen som skulle köpt grejorna ger återbud. Men jag kollade mailen och hittade nya att sälja till. Efter det då var klockan redan två för jag fick i mig lunchen med, där emellan. Så fick jag ur mig sju komp idag, de första motown kompen var rätt lätta men dessa var rejält svåra. Så det blev inte mer än sju idag, sedan fick jag inte sitta i fred heller det gör sitt med. Men jag kommer igen till torsdag.

Jaha vann inget på lotto heller i lördags men denna veckan då smäller det, eller hur? Jag säger som jag brukar göra Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: