fredag 6 november 2009

Fredag 6/11-2009 20:01

DAG: Jaha dag då igen, och natt med, natten var som vanligt efter träning. Somnade någon gång till tre fyra tiden igår hade segt innan vid ett tiden men så till två så blev jag pigg igen. Så vaknade idag till tio tiden och kom upp ur sängen till elva. Fick i mig frukosten och sedan till tolv tiden då var jag nere och fick in tvätten. Sedan upp och lyssnade på musik fram till tio i ett då jag var nere och hängde upp den samma. Efter detta så drog jag till ica och handlade lite en jag glömde krossad tomat så jag skall köra utan denna imonn till korven. Så sedan drog jag ner på vägen hem från ica och kollade till tvätten och sedan upp och lyssnade på musik. Vid kvart i fyra så drog jag igång ugnen och drog sedan ner och plockade upp tvätten. Tog också en ny tid när jag ändå var nere. Kom upp och la in allt i skåpen och sedan så drog jag igång med middagen. Hade idag karréer med pommes, och just som jag skulle sätta mig så ringde telefonen. Det var en kille som ville titta på cymbalerna, vi kom överränns om ett pris men han hade inte pengar på sig så han drog till automaten. Men fick inget påse att ta dem i så han väntar tills imonn. Kan hoppas att han inte ändrar sig då bara, men det vet jag imonn. Så får vi se hur det går då. Men jag hann äta klart innan han kom så det var lugnt. Efter detta så var det lunch för mig kollade lite på teven men inte mycket att ha som jag tyckte iallafall. Trotts lite kass natt så har det varit en bra dag, kan jag sedan också sälja cymbalerna så. Har idag kollat lite noggrannare på priserna och det som jag skall köpa. Säljer jag allt som jag skall så skall det nog räcka ändå, men då måste jag sälja allt för att det skall gå ihop. Vi hoppas på det bästa.

TRÄNING: Jaha då har jag träningsvärk igen då i magen, så att öka gav ändå resultat. Det gjorde inte ont alls innan på förra repen, men jag la till fem nu så då tog det igen. Nu är det stor stretch imonn som gäller sedan är det som vanligt sköna söndag för mig.

NOVELL: Japp skall köar på imonn så får vi se om killen kommer igen imonn då. Men vi har kommit överrens om pris så det tar nog inte så lång tid att göra detta. Skall imonn fundera på den första snubben igen, han skall ha någon fördel som passar i sammanhanget. Nackdel har han redan så, får se om jag kan komma på nått om honom. Men jag tror inte jag skall ha någon enda huvudperson i denna utan flera. Det är rätt många i huset så bättre är att lägga lite på dem alla att lösa så skall det nog gå bättre sen tror jag. Men men vi får se imonn.

MUSIK: Jaha det var nära idag att jag satte mig efter jag var nere med tvätten men motstod ändå tillslut. Men jag har idag räknat på grejorna jag skall köpa så jag har ändå pillat lite med denna punkt idag.

Jo det var nog allt det men jag la också upp ny foto på träningsmaten idag. Och som jag har sagt innan så ser allt samma ut även detta men det är inte samma foto jag lovar. Kolla på uppdatering 124 så kan ni spana in detta. Nu är det dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: