onsdag 25 november 2009

Onsdag 25/11-2009 20:01

DAG: Jaha kass natt igen då ja, fan jag trodde nog att det skulle ta slut nu men inte heller. Somnade ingen till tolv tiden men sedan vaknade jag igen efter en timme, så fortsatte det hela natten. Fram tills klockan slog nio då var det över med sömn för denna gång, de lilla jag fick. Men låg kvar i sängen till tio innan jag gick upp och fick i mig frukosten. Sedan lyssnade jag på musik fram tills klockan slog tolv då drog jag till ica. Första runden så köpte jag kött men fick inte tag på karréer idag hade inga, så jag la undan 250 för det när det kommer in. Men fick billiga kotletter så jag köpte tre byttor med det, låg på 140:- styck med sexton kotletter i varje. Så jag fick åtta middagar på varje bytta, men skall köpa två paket med karréer med så jag inte bara äter kotletter. Så efter jag hade packat upp detta och fryst in det så drog jag på andra rundan. Ja och jag fick inte in allt för jag hade inte nog med påsar så jag fick köpa det när jag var nere andra rundan. Kom hem och packade upp allt sedan så packade jag in resten av köttet i påsar och in i frysen. När detta var klart så ringde jag morsan och ville “låna” lite pengar lite längre fram, och det gick bra. Så jag kommer köpa en ny mobil en N97 mini någon gång nästa vecka om allt går som det skall. Så kan jag köra spotify i den för det går nu att göra detta på symbian 60 och 80 såg det igår när jag kollade mailen. Och telia har lagt in allt på spotify idag eller om det var ett tag sedan, men jag såg det idag iallafall. Så skall min släkting få den gamla hon har en gammal själv så, om hon vill ha den. Så är det tänkt, så har jag även beslutat idag att jag skall köpa nytt på comhem. Skall köpa 8 favo och canal+ film till nästa månad någon gång. Ser knappt nått på teven och då kan jag lika gärna skippa det stora paketet till ett mindre och få lite mer film för nästan samma pris. Så skall jag imonn ringa till telia och sedan till norton för skydd till mobilen vet inte om deras fungerar på min OS har 9.4. På hemsidan står det till 7 och 8 men måste väl gå till nian med, hoppas det. Skall ringa dem imonn och höra om det går eller inte, annars får jag köpa av f-secure då får jag bara på ett år för 399 norton ger 2 år för samma pris. Men men imonn får jag veta hur, hoppas jag. Så efter detta så fick jag i mig en mjukis och sedan drog jag igång med middagen nästan på en gång. Idag hade jag hamburgare med pommes, och ketchup det var gott mos det. Kollade på spindelmannen 2 när jag åt detta och sedan igen när jag åt lunch, ja kollade på samma film alltså. Så mer? Näe inte idag jag säger hej.

TRÄNING: Japp känner av lite i kroppen från i måndags, men så sover jag inte heller nått bra så det hinner inte läka, eller vad det nu gör på natten. Så vi hoppas på bra sömn inatt så jag inte skadar mig igen imonn. Men sover jag dåligt så skall jag vara illa försiktig när jag kör armarna imonn. Och ta ner i tid om det tar emot för mycket, inga mer skador tack.

NOVELL: Jaha inget idag på denna punkt inte heller imonn då eftersom jag tränar då men till fredag igen. Och fan vet om jag inte kör lite på söndag med så jag hinner klart innan februari. Vi får se hur jag gör till söndag, det är ju bara dammsugning den dan så men sover jag kasst så vet i fan. Vi får se till söndag hur jag gör.

MUSIK: Jaha då skall jag köra igen då tills imonn, igen är det sextondels komp en sida till sedan efter denna med. Men då med båda händerna får se hur det går då. Jo jag skall lägga in annonsen igen till söndag med så den kommer längst fram igen då. Måste ha sålt cymbalen annars går det inte ihop, men det blir till söndag det.

Ja som vanligt till onsdag så är det lotto som gäller och tummarna för er, nu känner jag på mig att de kommer ringa och säga. – Du har vunnit sketa mycket pengar alltså. – Åh gott mos, säger jag då. Japp tummarna tack. Jag säger Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: