söndag 22 november 2009

Söndag 22/11-2009 20:01

DAG: Jaha en kass natt igen då ja, trodde där ett tag att jag hade kommit in i ett flyt för jag sov rätt bra ett tag men så var inte fallet. Somnade som jag brukar göra till tolv men vaknade sedan till ett, två, fyra, sex tog då på mig lurarna ett tag och somnade sedan igen. Men sov bara korta perioder fram till nio tiden då jag nästan gick upp. Men somnade igen då och sov i tio minutare (är nog inget riktigt ord det) fram till elva då jag gick upp. Så nått var det inatt inget vidare om jag får säga mitt, men men bättre blir det nog inatt hoppas jag. Jo jag kollade lotto igår men inget hade kommit så jag gick upp igen till tio tiden men inget hade kommit. Så jag får kollad det idag då efter bloggen, kan hoppas att jag vunnit lite iallafall. Stort är det inte då hade de ringt men lite kanske, en 10 15 tusen skulle va gott mos det. Ja jag vet det blir som det burkar men kanske kanske, håll tummarna bara så smäller det till. Jag lyssnade på musik hela dagen fram till tre tiden då jag drog till ica. Dammsög gjorde jag någon gång till ett tiden. Sedan när jag drog till ica så regnade det rätt bra men jag hade paraply så det var lugnt. När jag kom hem därifrån så drog jag i mig min mjukis och satte sedan igång med middagen. Hade idag köttfärssås med spagetti, så slapp jag laga något idag värmde bara upp såsen och kokade spagettin. Spanade på da vinci koden idag såg lite av den för ett tag sedan och lite till idag. Men hann inte se klart den idag heller. Jo jag laddade hem ett program idag från HP men har inte hunnit kolla på det ännu. Men gratis var det iallafall, för att fixa med bilder. Ja jag har idag gått igenom pengarna och kommit fram till att jag måste vänta ända till februari innan jag köper datorn. Annars så har jag inte nog med pengar till den, och då får jag köpa en lilla, det vill jag inte jag vill ha den stora så den räcker ett tag. Men vi får se hur mycket stålar jag får ihop tills dess, kanske kommer jag lite billigare undan på musik grejorna då har jag nog till feb.

TRÄNING: Jahapp idag har jag känt av lite i ryggen men smörjade in idag när jag gick upp och skall ta ikväll när jag lägger mig med. Så är det nog bra tills imonn hoppas jag. Bara sömnen kunde bli bättre så hade det varit lugnt.

NOVELL: Ja idag har jag kommit fram till att jag måste köra igång redan på tisdag med novellerna. Förhoppningsvis så hinner jag då med alla innan jul och ny år. Kommer ta 15 dagar att gå igenom dem så det blir hårt. Men jag skall köra igång till tisdag så blir det nog en gång till tillslutet av januari och så åker de in sedan.

MUSIK: Jaha då skall jag köra igen då tills imonn, igen är det sextondelskomp som gäller en hel sida sedan är det igen sextondelskomp men med två händer som ligger där efter. Får se hur låg tid det tar då. Jo så skall jag ringa till buller och bång imonn med en fråga. Om svaret blir ja så kommer jag nog lite billigare undan med musik grejorna hoppa jag, men vi får se imonn.

Japp då skall jag spana på mina mail och konstatera hur mycket stålar jag kan inkassera. Men det blir nog som vanligt skulle jag tro. Nä nu säger jag Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: