söndag 15 november 2009

Söndag 15/11-2009 20:01

DAG: Ja natt igen då ja, somnade rätt bra igår och sov sedan fram till tio innan jag vaknade. Men jag kom inte upp ur sängen innan elva idag, då fick jag i mig frukosten och sedan vid tolv tiden så dammsög jag. Efter detta så drog jag ut till ica och köpte lite mat, ja det var ägg och bananer. Tog ut mina sista 200 som nu skall räcka till den 25é och det skall nog gå bra det med hoppas jag. Så när jag kom hem så drog jag igång med träningsmiddagarna, jag glömde detta igår innan jag bloggade. Så jag fick laga till det igår kväll just innan jag la mig, och då glömde jag baconet så jag stekte detta idag efter jag fick i mig mjukisen. Sedan stoppade jag in en bytta i frysen och en i kylen. Ja och sedan var det middag, hade idag kotletter med pommes och pepparsås. Brukar inte ha sås till pommes men det är illa gott så även idag. Kollade på matrix ett idag när jag åt middagen, och även sedan när jag åt lunchen med. Men jag hann inte se klart hela skall ta det en annan dag. Så mer? Jo har varit uppe rätt mycket på internet idag men mer om det nedan på musik. En slö dag idag och jag tänkte göra lite grejor idag men det blir inte av alls nått. Men bra sömn fick jag ändå så vi hoppas på det inatt med så skall nog träningen gå bra imonn med. Jo så är det lotto med de har inte ringt mig igår eller idag så jag har nog inte vunnit stort men lite kanske. Vi får se om inte så laddar jag in nytt till nästa vecka och hoppas på turen då, tummarna tack.

TRÄNING: Japp bra natt iallafall så en till så skall nog träningen gå bra imonn. Skall bli spännande att kolla vikten tills sista söndagen om jag gått ner nått. Sist så hade jag gått ner ett kilo, ja jag vet inte mycket men jag har stått still på 95 ett bra tag nu men är nu nere i 93 så det går åt rätt håll. Och jag tror att jag har börjat förbränna fett med om jag inte har fel. Vi hoppas på det.

NOVELL: Så nu skall jag väl kunna komma igång igen till tisdag med skrivandet igen. Hade tänkt igår att jag skulle göra lite idag men så blev det inte. Men till tisdag så skall jag köra på romanen igen, men tror att jag måste gå på novellerna igen om jag skall hinna till februari. Halva december går ju bort men helger, så skall snart köra på dem igen. Så jag hinner med en gång till sedan innan jag skickar in dem. Planen är slutet av januari men om jag hinner med det? Vi får se.

MUSIK: Japp då skall jag köra på igen imonn då, sextondelskomp och svårt blir det det har jag redan kollat. Men det brukar ändå gå tillslut så vi hoppas på det imonn med. Jo jag kollade på internet idag på cubebase lite videos som jag har spanat på. Så jag vet lite hur man gör när jag väl får det, men jag skall kolla lite till där fanns mer att se på sidan. Men det blir nog till söndag då igen tror jag.

Hopp dags att runda av denna dagen då och säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: