torsdag 5 november 2009

Torsdag 5/11-2009 21:41

DAG: Japp natt igen då ja, somnade rätt bra igår trotts att grannen hade lite folk hemma. Men till tolv tiden då lugnade de ner sig så pass att jag lyckades somna. Sedan sov jag fram till tio tiden, då jag var uppe på toan men låg sedan kvar i sängen till elva tiden innan jag gick upp. Det blev inte mer sömn idag för mig, men jag var ändå rätt pigg när jag kom upp. Fick i mig frukosten och sedan till kvar i tolv så drog jag igång med musiken. Var idag klar till tre tiden då jag drog på mig lurarna och lyssnade fram tills jag skulle gå vid fyra. Drog då till gymmet och hem sedan stretch och middag på det, kan meddela att jag fick ett foto på maten idag kommer nog upp imonn någon gång. Men som jag sagt innan så ser allt samma ut på fotona men det är olika mat, även om ni inte tror det så är det det. Så kollade lite på mythbusters idag när jag åt men det var gammalt avsnitt. Var lite sen idag hem och väntar på ett samtal idag men vet inte om det kommer, sa att efter nio så kan jag ta emot, får se om han ringer eller inte. Så mer? Jo jag vann inte en spänn igår på lotto, men det är ju som det burkar det. Men till lördag då kommer det smälla till det känner jag på mig, eller hur? En rätt bra dag idag på det hela taget, rätt bra natt och rätt bra dag. Det händer då och då att man får en sådan dag med.

TRÄNING: Jahapp då var det ny tyngd idag då och det gick rätt lätt ändå. Jo det var tungt på armarna men inte så farligt som jag trodde. Men det tog längre tid att köra idag än vad det brukar göra. Men annars så gick det bra, får se om det hänger i sig tills nästa vecka med så är det lugnt.

NOVELL: Ja då är det tvätt imonn då men sen skall jag köra igen då. Skall komma på rätt mycket till den första personen jag har med. Dock har jag gjort en intervju i stora drag, och kommit på en nackdel med honom som är rätt okey. Men det är mycket mer att göra på honom ännu. Och det går igång till lördag då om allt går som det skall, och det hoppas vi att det gör.

MUSIK: Japp fjärdedels komp igen då ja, kom igenom sex idag och gjorde sedan hela sidan med. Innan jag gick över till nästa sida som var fjärdedels komp motown, gjorde två på den sidan innan jag la ner det för idag. Så jag hade en bra dag idag på musik biten gick bra även om det som vanligt tog emot. Men det går tillslut om man bara jobbar på det. Nu är det motown som gäller till måndag igen, roligt att lära sig komp man aldrig spelat innan. Kan rekommendera boken som jag spelar efter den finns på: www.trumskolan.se (öppnas i nytt fönster)

Jaha en bra dag går till ända och jag säger som jag brukar göra Tjingeling! :D :P :D   

Inga kommentarer: