söndag 29 november 2009

Söndag 29/11-2009 20:02

DAG: Så ja då var det dag igen då ja, och natt innan dess, som inte var något vidare för min del. Somnade någon gång till tolv tiden men vaknade upp till ett sedan fyra efter detta så låg jag med musik fram till sex tiden men kunde inte somna om så runt åtta tiden kom jag ur sängen. Fick då i mig, som jag brukar vid tidig morgon stund, tre ägg och tre mackor till detta. Följt av två muggar med kaffe, köpte på mig en halvt kilo som jag skall göra slut på. Men jag erkänner att det inte är så gott som jag trodde det skulle vara, så jag kommer gå över till te igen när detta tar slut. Så sedan någon gång till nio tiden så drog jag igång med novellerna. Var idag klar till ett tiden något sådant och dammsög då för att jag skulle kunna dra iväg till ica för lite inköp. Så när jag var klar så drog jag i mig en mjukis, men detta var nog närmare två tiden. Sedan så gick jag å stad och köpte lite mat, jo idag så fick jag även med mig två paket med karréer och lite oxpytt på det med. Så nu har jag handlat allt jag skulle för denna månad. När jag kom hem så satte jag igång ugnen och när den var varm så drog jag in en plåt med pommes. Tog resten av korven idag och en rätt bra hög med ketchup. Spanade på sagan om ringen idag ettan, men såg inte klart den, för den är tre timmar lång om jag inte såg fel. Detta gjorde jag även när jag fick i mig lunchen, men ingen vanlig lunch idag tog två hamburgare med lök, dressing och ketchup. Det var en god lunch idag, får äta detta så att inte bröden blir mögliga, det händer rätt fort med dessa bröd. Tror jag skall ha hamburgare tills tisdag med om då jag skall ha klyftpotatis får vi se. Men något sådant blir det skulle jag tro. Jo jag glömde att jag köpte idag min lilla mobil och la in en ny annons på cymbalen. Detta var det första jag gjorde efter frukosten, gömde bort det innan. Så japp fick inget samtal från svenska spel igår så storvint var det nog inte. Men lite hoppas vi på, tummarna tack. Om inte så är jag på det igen tills nästa vecka då smäller det alltså. Ja det var nog allt för idag det ses igen imonn.

TRÄNING: Ja får se hur axeln är tills imonn känns det inte bra så skall jag skippa övningar på axlarna med vänster helt. Så kan vi hoppas att det läker på två veckor. Måste ha lyft för högt senaste gånge jag körde. Det jävliga med detta är att det inte känns när jag gör det, så det är rätt lätt att lyfta för högt. Eftersom det inte gör ont, så kan axeln åka upp lite, nä inte så jag lyfter armen för högt, jag håller ner axeln men lyfter för högt ändå. Kände av det när jag körde rodden men maskin i torsdags, men det kan ta längre att få bort än två veckor. Fan jag trodde jag hade det under kontroll nu, men inte heller. Och det som är svårt är att det inte ens gör ont förrän dagen efter. Men vi får se imonn hur det känns, skall ändra på ordningen igen imonn så jag går på i rätt ordning igen imonn. Då kommer axlarna först så får vi då se om det känns eller inte.

NOVELL: Ja kass natt igen men ändå fick jag ur mig två noveller idag. Inte så mycket att göra på den första men den andra fick jag ändra lite på. Så är det uppehåll imonn sedan är det klippning på tisdag, som jag inte har råd med men kommer gå ändå. Men sedan till onsdag så skall jag gå på det igen, får vi se om jag hinner innan jul klart en omgång till.

MUSIK: Japp ändrade annonsen idag så att den ploppar upp igen först får se om det gör skillnad eller inte. Men om inte så blir det hårt på det jag skall köpa, så vi håller tummarna för att det går. Sedan skall jag gå på med kompen igen då ja, sextondelar igen ett tag framöver.

Jaha dags att se hur många pengar jag fick igår då, många pengar blir det, eller hur. Jag säger igen Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: