onsdag 4 november 2009

Onsdag 4/11-2009 20:01

DAG: Japp som valnligt (och jag vet att det stavas vanligt men programmet visar inte att det är fel som jag sa en annan gång så är stavningsprogrammet inte det bästa på windows live writer) natt igen då ja, somnade rätt bra ändå igår till tolv tiden men sov inte alls bra under natten. Det var en eller två timmar i stöten fram tills tio då jag sov till tolv tiden. Så jag fick lite sammanhängande sömn på morgonen. Kom upp och fick i mig frukosten och sedan till ett tiden någon gång så drog jag till ica och handlade. Sist så stack jag efter jag var hos min lille kompis men idag tänkte jag köra innan. Så när jag kom hem så var det inte mer än vända och dra iväg till honom. Jag tog en pormenad hem där efter tog nog en 20 minuter att gå hem, det har jag gjort innan men tog neder vägen igen har gjort det innan med sparar nog en 10 min på det. Lite kyligt idag men har ändå inte mer än t-shirt på mig ännu, men går temperaturen ner lite till så är det dags att ta på tröjan. Så kom hem och kom då på att jag glömde idag att ta min mjukis när jag gick idag. Så jag hoppade den idag och drog igång med middagen, hade idag karréer med ris, det var ett tag sedan jag hade ris nu. Och det var gott det med. Så mer? Jo det är lotto idag så vi håller väl tummarna som vanligt eller? Bra då kommer stålarna strömma in hos mig och jag behöver ett par tusen eller kanske mer ändå, tummarna tack. Mer? Jo har nog råd med tandläkaren med nästa år hoppas jag, men det ser rätt just ut nu. Så det skall nog gå bra det med. Nä nog för idag säger jag, ses igen imonn.

TRÄNING: Japp då kommer eldprovet imonn då på armarna kommer vara segt men hoppas bara jag tar ner om det blir för tungt. Så att jag inte igen skadar ryggen, det får inte hända igen. Bara jag får bra sömn så skall det nog gå galant att köra imonn, vi hoppas på bra sömn.

NOVELL: Japp ett längre uppehåll nu då, idag och sedan även tills imonn då för träning sedan även till fredag då det är tvätt som gäller för mig. Men sedan till lördag så skall jag köra på med huset igen. Har funderat lite på det idag och kommit på lite till att lägga till sedan. Det skall nog kunna bli en roman ändå hoppas jag tillslut.

MUSIK: Jaha då är det ännu en runda på denna punkt imonn då, får se hur det går då. Bra hoppas jag sedan kommer sextondelar och mer ändå, men jag har bara kollat fram till dem. Sextondelar är väl rätt lätt hoppas jag men vi får se hur det går då.

Jahapp det är dags att kassera in stålarna igen då ja, till er säger jag Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: