onsdag 11 november 2009

Onsdag 11/11-2009 20:06

DAG: Jaha då var jag lite sen idag då ja, men jag laddade in uppdateringar till windows just innan och måste då starta om. Trodde jag skulle slippa det idag men inte heller. Så det var därför jag är lite sen. Så sov rätt bra inatt och vaknade till tio tiden men låg sedan till elva innan jag kom upp. Fick i mig frukosten och sedan drog jag igång med romanen. Men till ett tiden så fick jag ett samtal och jag la ner för idag på romanen då. Och drog ut till ica och handlade lite sedan när jag kom hem så drog jag i mig min mjukis och satte igång med middagen. Skulle få besök lite tidigare än jag hade väntat mig idag. Så idag hade jag kotletter med spagetti, sedan på detta så kom killen till tre tiden. Och när han gick så ringde det igen. Så kollade på lite teve när jag åt middag om de tio bästa, ja eller värsta kanske, slagskeppen. Så och till sex så drog jag i mig min lunch med. Har idag räknat igenom middagarna jag har kvar och det kommer inte att räcka men jag har lite soppa som jag får ta en dag så räcker det ändå. Får köra korv till träningsmaten det är billigt med så skall jag nog klara denna månad med. Så mer? Jo det är ju lotto med idag så jag hoppas på storvinst idag som vanligt. Men jag fick in lite stålar idag iallafall så jag är rätt nöjd med denna dag. Och lite skrivet med så en bra dag idag.

TRÄNING: Ja bara en ryggstretch idag då men tills imonn så kör jag igen då. Och som valnigt så hoppas vi på bra sömn inatt. Så får vi se hur det går denna vecka då, men är sömnen bra så skall det nog gå bra det med. Tummarna. :)

NOVELL: Japp kom igång rätt bra idag men hann inte så mycket för jag fick samtal. Så det tog slut redan till ett tiden idag, men jag fick två personer idag iallafall. Stoppade på första tjejen idag men tänkte dock ändå ut rätt mycket om henne som jag dock inte skrev ner.

MUSIK: Japp gjorde inget idag men ändå sålde jag en cymbal men kort varsel, så jag fick in lite stålar ändå. Men killen som skulle kommit idag kommer till lördag kunde inte idag. Så får vi hoppas att han kommer med då.

Japp det är dags att kassera in stålarna då igen, håller in tummarna så kommer det ösa in med pengar, eller hur. Jag säger Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: