torsdag 12 november 2009

Torsdag 12/11-2009 21:41

DAG: Japp dag igen då ja, sov idag fram till nio tiden innan jag fick gå upp på toan. Och efter detta så kunde jag inte somna om ingen, men jag låg till tio innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och sedan var klockan runt tolv och jag drog igång med trummorna. Sedan någon gång så ringde telefonen och jag fick avsluta för idag, för efter detta så var det dags för lunch. Så efter lunchen så kom jag igång med trummorna igen höll på med detta fram till tre tiden. Då jag drog på mig lurarna igen fram till fyra då jag drog till träningen. När jag kom hem därifrån så stretchade jag och sedan var det middag, som idag smakade riktigt bra. Så jag skall göra samma träningsmiddag tills nästa vecka med, då räcker nog pengarna med. Eftersom det är billigt mat jag gör, skall ut imonn efter att killen kommer så skall jag köpa nytt för att göra till lördag. Så kollade på mythbusters idag men det var gammalt igen men kollade ändå. Så mer? Jo en bra dag idag, detta trotts att jag kom upp rätt tidigt, hade varit gott att sova lite till. Men en bra dag. Kort blogg idag tror jag visst. Jo jag hade en sämsta notering på aftonbladet igår på 3 besökare. Brukar ha lite mer men bloggen är ju rätt kass så det är inte underligt ändå.

TRÄNING: Jahapp då var det träning igen då ja, och trotts tidig morgon så gick det väldigt bra idag. Hade ju ändå rätt bra sömn natt så, ja lite trögt gick det på armarna men inte alls så trögt som förra gången jag höjde. Lite sen var jag dock idag en tio femton minuter så där. Men en bra träning ändå.

NOVELL: Jaha då skulle jag ha kört på imonn men det kommer en kille någon gång imonn. Mellan ett och tre tiden, så fan vet om jag får något gjort imonn. Men kommer han ett så skall jag nog kunna köra på lite ändå. Har ju tänkt ut rätt mycket om tjejen så men kommer han sent så skiter det sig. Japp vi får se imonn hur det går.

MUSIK: Jaha då var dag dags igen för lite musik då ja, eller trummor i mitt fall, efter februari så kan det nog vara musik jag gör. Ja det är tänkt så iallafall, vi får se vad som händer. Körde idag många komp, först sju motown komp och sedan fem sextondels komp. Så jag jobbade på bra idag, och så gick jag igenom alla motown med innan det jag startade på nytt. Men jag fattade fel idag jag trodde man skulle köra med båda händerna på hi-hat:en. Sedan såg jag på dvd:n och såg då att det inte var så, då gick det bättre att köra och jag fick upp farten. Så en bra dag för mig idag på denna punkt med.

Jadå en dag till ända och jag vann inget igår på lotto, om ni ändå kunde hålla tummarna nån gång. Men till lördag då smäller det. Jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: